Gamer’s Option-paja

Start New Game! Gamer’s Option -työpajalla pääsee keskustelemaan peleistä, pelaamaan pelejä, analysoimaan pelikulttuurin ilmiöitä ja tekemään pelejä yhdessä muiden, peleistä kiinnostuneiden pajalaisten kanssa.

Pajalla voi tehdä hommia itsenäisesti tai porukalla. Voit opetella esimerkiksi tekemään grafiikkaa, musiikkia tai videoeditointia, suunnittelemaan tai ohjelmoimaan pelejä, tai vaikka kirjoittamaan peliarvosteluita. Hyllystä löytyy paitsi peliaiheista kirjallisuutta, myös lautapelejä, peliohjaimia, piirtopöytä, sarjakuvia ja askartelutarvikkeita. Tähän mennessä pajalla on muun muassa harjoiteltu digitaalista maalaamista, koodattu pelejä Unitylla, pelattu monenlaisia digi- ja lautapelejä, vierailtu Suomen Pelimuseolla, valmistauduttu larppeihin, askarreltu muovihelmistä pikseligrafiikkaa, haettu työ- ja opiskelupaikkoja, pelattu Dungeons & Dragons -pöytäroolipeliä, analysoitu battle royale -genren trendikkyyttä, kirjoitettu omaa roolipelimaailmaa, katsottu pelivideoita, ja laadittu tutoriaali 3D-mallinnukseen. Jos nämä tai jokin vastaava toiminta kiinnostaisi, ehkäpä tämä voisi olla sinullekin se oma juttu!

Pajatoiminnan sisältö mukautuu vastaamaan osallistujien tarpeita. Intohimo peleihin ja pelaamiseen on tietenkin eduksi, mutta aikaisempaa kokemusta pelien tekemisestä tai analysoinnista ei vaadita.

Toimintaa järjestetään arkisin klo 9:00–14:00 välillä. Jos haluat tulla tutustumaan työpajatoimintaan näiden aikojen puitteissa, olethan etukäteen yhteydessä ohjaajaan, jotta aikataulut varmasti sopivat. Toimitilamme sijaitsevat Hatanpään teollisuustalon 4. kerroksessa osoitteessa Hatanpään valtatie 34 E, Tampere.

Timo Välikangas

Ohjaaja, Gamers Option
Hatanpään valtatie 34 E