Työpajat Turku

Työpajat Turku Ratapihankatu

Media- viestintäpaja 
Media-viestintäpajalla voi tutustua esim. kotisivujen ylläpitämiseen, suunnitella esitteitä ja kirjoittaa lehtijuttuja. Pajalla voi tutustua graafisen alan saloihin esim. värioppiin jne.

Pelipaja
Pelipajalla tutustutaan erilaisiin pelityyppeihin ja -alustoihin pelaamalla erilaisia pelejä esim. eri laitteilla tai lautapelien muodossa, tehdään peliarvosteluita, sekä tutustutaan erilaisiin pelien tekemisessä käytettäviin ohjelmistoihin.

Lisätietoja

Lari-Antti Hakanen
ohjaaja media- ja pelipaja
lari-antti.hakanen@valo-valmennus.fi
050 471 1477

Opintoja voi suorittaa seuraavilta aloilta: media- ja viestintä.
Lisätietoja: Kirsi Kojonkoski 050 504 4499, kirsi.kojonkoski@valo-valmennus.fi

Sote-paja 
Sote-pajalla pääsee tutustumaan sosiaali- ja terveysalan työtehtäviin esim. lapsien, ikäihmisten ja kehitysvammaisten kanssa. Tämä tapahtuu erilaisten tapahtumien ja tuokioiden suunnittelun kautta eri asiakasryhmille sekä monipuolisten vierailukäyntien avulla. Sote-pajalla oppii vuorovaikutustaitoja, erilaisten ihmisten kohtaamista sekä oppii ymmärtämään alan monipuolisuutta. Valmentautujalla ei tarvitse olla aikaisempaa työkokemusta sote-alalta, vaan kiinnostus alaan riittää.

Starttipaja 
Starttipajalla pääsee ideoimaan Nuorisotakuutalon toimintaa ryhmässä, hoitamaan omaa hyvinvointiaan ja on mahdollisuus tutustua muotoilualaan käsillä tekemisen kautta. Pajalla on oppimista ja onnistumista tukeva työympäristö, jossa saa vahvistusta ja uskoa omiin kykyihin.

Lisätietoja
Reea Viljanen
ohjaaja sote-paja
reea.viljanen@valo-valmennus.fi
050 471 1775

Opintoja voi suorittaa seuraavilta aloilta: kotityö- ja puhdistuspalvelut, henkilökohtainen avustaminen, nuoriso- ja yhteisöohjaus
Lisätietoja: Kirsi Kojonkoski 050 504 4499, kirsi.kojonkoski@valo-valmennus.fi

Lounaskahvila 
Keittiössä ja kahviossa voi harjoitella ruoanvalmistusta, ruoan esivalmistelua, leivontaa, tiskausta, siivousta, ruokalistan suunnittelua sekä asiakaspalvelutehtäviä. Lounaskahvilassa opitaan lisäksi keittiön hygieniaa, terveellisestä ja monipuolisesta ruoasta, sekä opetellaan tekemään kustannusten arviota ja seurantaa.

Siivous 
Siivoustöihin kuuluu toimistojen sekä pajatilojen ylläpitosiivousta.

Lisätietoja

Maarika Suominen
ohjaaja lounaskahvio ja siivous
maarika.suominen@valo-valmennus.fi
050 471 1776

Opintoja voi suorittaa seuraavilta aloilta: kotityö- ja puhdistuspalvelut, catering
Lisätietoja: Kirsi Kojonkoski 050 504 4499, kirsi.kojonkoski@valo-valmennus.fi