Avoimet työpaikat

Tule kehittämään kanssamme kauppakeskusnuorisotyötä!

Haemme Turkuun
OHJAAJAA

Hansassa sijaitsevassa nuorisotila Popparissa pääset toteuttamaan ja kehittämään toimintaa nuorten ja työyhteisön kanssa. Popparin toiminta tapahtuu nuorten vapaa-ajalla ja työ on säännöllistä iltatyötä. Työhön sisältyy myös yhdistyksen muita kehittämistehtäviä.

Ohjaajan tehtävänä on
• nuorten ohjaus
• toiminnan suunnittelu ja kehittäminen yhdessä tiimin ja nuorten kanssa
• verkostotyö

Hakijalta odotamme nuorisotyön osaamista ja koulutusta. Hakijalla tulee olla vähintään 2. asteen tutkinto, esim. nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja tai lähihoitaja sekä vähintään kahden vuoden kokemus nuorten kanssa työskentelystä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä halua kehittää nuorten toimintoja.

Työsuhteen ehdoissa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n voi laittaa sähköpostilla 8.11.2020 mennessä osoitteeseen rekrytointi@valo-valmennus.fi. Laitathan sähköpostiin otsikon ”Ohjaaja Hansa Turku”. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä on määräaikainen ja jatkuu 31.12.2021 saakka.

Lisätietoja: kehittämispäällikkö Kirsi Kojonkoski puh. 050 504 4499.

Valo-Valmennusyhdistys on valtakunnallinen yleishyödyllinen yhdistys, joka työskentelee osaamisen, työllisyyden, hyvinvoinnin ja osallisuuden edistämiseksi. Yhdistyksellä on n. 55 työntekijää 6 eri kaupungissa. Valo-Valmennusyhdistys tuottaa Hansan nuorisotilan palvelut Turun kaupungille yhdessä Silta-Valmennusyhdistyksen kanssa.

Tutustu toimintaamme:

www.valo-valmennus.fi