Avoimet työpaikat

Tule kehittämään kanssamme kauppakeskusnuorisotyötä!

Haemme Turkuun

OHJAAJAA

Nuorisotila Popparissa pääset toteuttamaan ja kehittämään toimintaa nuorten kanssa huippumahtavassa työporukassa! Palvelun toteuttaminen tapahtuu nuorten vapaa-ajalla ja on säännöllistä iltatyötä. Työhön sisältyy myös yhdistyksen muita kehittämistehtäviä.

Ohjaajan tehtävänä on

  • nuorten ohjaus
  • toiminnan suunnittelu ja kehittäminen yhdessä tiimin ja nuorten kanssa
  • verkostotyö

Hakijalta odotamme nuorisotyön osaamista ja koulutusta. Nuorisotyön osaajalla tulee olla soveltuva korkeakoulututkinto, esim. yhteisöpedagogi, sekä vähintään kahden vuoden kokemus nuorten kanssa työskentelystä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä halua kehittää nuorten toimintoja.

Työsuhteen ehdoissa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.  Vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n voi laittaa sähköpostilla 27.8.2020 mennessä osoitteeseen rekrytointi@valo-valmennus.fi. Laitathan sähköpostiin otsikon ”Ohjaaja Hansa Turku”. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä on määräaikainen sijaisuus ja jatkuu 31.1.2021 saakka. Tehtävää on todennäköisesti mahdollisuus jatkaa myös tämän jälkeen.

Lisätietoja: kehittämispäällikkö Sandra Englund puh. 050 4419 211.

Valo-Valmennusyhdistys on valtakunnallinen yleishyödyllinen yhdistys, joka työskentelee osaamisen, työllisyyden, hyvinvoinnin ja osallisuuden edistämiseksi. Yhdistyksellä on n. 55 työntekijää 6 eri kaupungissa. Valo-Valmennusyhdistys tuottaa Hansan nuorisotilan palvelut Turun kaupungille.

 

Haemme Turkuun

HANKETYÖNTEKIJÄÄ

Rikoksista irtaantumista tukeva sukupuolisensitiivinen kuntoutus – hankkeeseen (RIKSU). Hanke on ESR-rahoitteinen ja sen toteuttavat Silta-Valmennusyhdistys, Laurea-ammattikorkeakoulu ja Valo-Valmennusyhdistys. Hanke käynnistyy lokakuussa ja kestää 31.3.2023 saakka.

Hankkeen tavoitteena on kehittää uudenlainen sukupuolisensitiivinen ja naiserityisen työn ominaispiirteet huomioiva kuntoutuskokonaisuus rikostaustaisille naisille ja muunsukupuolisille. Hankkeessa mm. kokeillaan digitaalisen ja kasvokkaisen kuntoutuksen yhdistämistä, kehitetään sukupuolisensitiivistä yhteisökuntoutusta ja järjestetään aiheesta koulutusta ammattilaisille.

Hanketyöntekijän tehtävät Turun seudulla:

  • digitaalisen ja kasvokkaisen kuntoutuksen kokeilujen kehittäminen ja toteutus
  • yhteisömuotoisen kuntoutuksen kehittäminen ja toteutus
  • moniammatillinen verkostoyhteistyö
  • hankkeen dokumentointiin ja raportointiin liittyvät tehtävät

Hakijalta odotamme sosiaali- tai rikosseuraamusalan kokemusta ja soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä digi- ja viestintätaitoja sekä tiimityöskentelytaitoja.

Työsuhteen ehdoissa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.  Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV tehtävään sähköpostilla 27.8.2020 mennessä osoitteeseen rekrytointi@valo-valmennus.fi. Laitathan sähköpostiin otsikon ”RIKSU Turku”. Tehtävä alkaa 14.9. tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja: kehittämispäällikkö Sandra Englund puh. 050 4419 211.

Hankkeen rahoittavat Euroopan Sosiaalirahasto, Keski-Suomen ELY ja hankkeen toteuttajat.

Etsimme Tampereen yksikköömme

OHJAAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Ohjaajana työskentelet monipuolisissa tehtävissä haavoittuvassa asemassa olevien ihmisten parissa. Tehtävä voi sisältää muun muassa kuntoutus- ja työllisyyspalveluita, asumispalveluita, päihdepalveluita ja niiden kehittämistä omien vahvuusalueidesi mukaisesti.

Tehtävään edellytyksenä on sosiaali- tai terveydenhoitoalan korkeakoulututkinto sekä aito halu ja kiinnostus työskennellä yhteiskunnan marginaalissa tai ulkopuolella elävien ihmisten parissa. Arvostamme työllisyyden hoidon ja päihdepalveluiden tuntemusta sekä ohjauskokemusta. Kelan NUOTTI-valmentajan pätevyys sekä hyvä kieli- ja kirjoitustaito on hakijalle eduksi.

Työsuhteessa noudatetaan Yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta. Tehtävä alkaa 1.9. tai sopimuksen mukaan.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus viimeistään 2.8. osoitteella rekrytointi@valo-valmennus.fi. Viestin otsikoksi Ohjaaja/Tampere. Haastattelut toteutetaan 7.8.

Lisätiedot 28.7.ja 30.7. klo 9-11 Eeva Salmi, p. 0442369662.

Valo-Valmennusyhdistys on valtakunnallinen yleishyödyllinen yhdistys, joka toimii kaikkein haavoittuvimmassa asemassa olevien tukena elämän eri osa-alueilla. Toimintamme ydinalueita ovat osallisuuden vahvistaminen, ennaltaehkäisevä työ, asunnottomuuden ja köyhyyden ehkäiseminen, päihde- ja mielenterveystyö, työllistäminen ja erityisryhmien koulutus.

NUOTTI-valmentajan pätevyysvaatimukset on kuvattu allaolevassa linkissä sivulla 19.

https://www.kela.fi/documents/10180/24972165/NUOTTI-+valmennus+palvelukuvaus.pdf/07ea5c33-c666-4110-b3c2-328ee465d5ea