Avoimet työpaikat

Haemme perustettavaan Jyväskylän yksikköömme

Kahta ohjaajaa

Toimintamme laajentuessa Jyväskylään haemme uusia ohjaajia joukkoomme. Ohjaajan tehtävänä on ohjata asiakkaita yhdistyksen palveluissa ja hankkeissa. Asiakkaat ovat koulutuksen ja työn ulkopuolella olevia nuoria ja aikuisia, jotka osallistuvat palveluihin, joiden tavoitteena on vahvistaa heidän työ- ja toimintakykyään sekä lisätä osaamista jokaisen yksilöllisten tavoitteiden mukaan.

Ohjaajan tehtävään kuuluu:

  • päivittäisen toiminnan suunnittelu ja toteutus
  • asiakkaiden yksilöllinen ohjaus sekä asiakastietojen kirjaaminen
  • erilaisten ryhmien suunnittelu ja toteutus
  • verkostotyö
  • osallistuminen Jyväskylän yksikön perustamiseen sekä yhdistyksen toiminnan kehittämiseen

Tehtävänkuvaa tarkennetaan valittavan henkilön osaamisen mukaan.

Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan ammatillista perustutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta. Arvostamme ammattikorkeakoulututkintoa sekä hyviä verkostoja Jyväskylän seudulla. Toisella ohjaajista tulee olla vähintään vuoden työkokemus sosiaali- tai päihde- ja mielenterveysalan työstä.

Yksikössä tullaan toteuttamaan sosiaalihuoltolain mukaista työtoimintaa luonto- ja kierrätyspajassa, media- ja pelipajassa sekä yhteisöpajassa, joten jonkin näiden sisältöaihealueiden osaamista edellytetään. Katso tarkemmin pajojen sisällöistä yhdistyksemme nettisivuilta.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä halua kehittää työmuotoja työpajatoiminnassa sekä hyviä viestintätaitoja.

Haemme myös sijaisia ja mahdollisesti osa-aikaisia työntekijöitä, joten laitathan hakemuksen jos ne kiinnostavat!

Työsuhteet alkavat 1.3.2020 tai aiemmin sopimuksen mukaan ja jatkuvat 31.12.2020 saakka. Työsuhteen ehdoissa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.  Vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n tehtävään voi laittaa sähköpostilla 8.1.2020 klo 14 mennessä osoitteeseen rekrytointi@valo-valmennus.fi. Laitathan sähköpostiin otsikon ”Ohjaaja Jyväskylä”. Haastattelut järjestetään viikolla 3.

Lisätietoja: kehittämisjohtaja Eeva Salmi puh. 044 2369662 16.12. klo 9-10 ja 19.12. klo 9-10.

Valo-Valmennusyhdistys on valtakunnallinen yleishyödyllinen yhdistys, joka työskentelee osaamisen, työllisyyden, hyvinvoinnin ja osallisuuden edistämiseksi. Yhdistyksellä on n. 45 työntekijää 6 eri kaupungissa.