Avoimet työpaikat

Valo-Valmennusyhdistys hakee

1-2 ohjaajaa Seinäjoelle

Toimintamme laajentuessa Seinäjoelle haemme uusia ohjaajia joukkoomme. Ohjaajien tehtävänä on ohjata asiakkaita yhdistyksen palveluissa ja hankkeissa. Asiakkaat ovat koulutuksen ja työn ulkopuolella olevia nuoria ja aikuisia, jotka osallistuvat palveluihin, joiden tavoitteena on vahvistaa heidän työ- ja toimintakykyään sekä lisätä osaamista jokaisen yksilöllisten tavoitteiden mukaan. Ohjaajat tulevat toimimaan toiminnan käynnistysvaiheessa kuntouttavan työtoiminnan palvelussa.

Ohjaajien tehtäviin kuuluu:
– toiminnan suunnittelu ja toteutus
– asiakkaiden valmennus sekä asiakastietojen kirjaaminen

– palvelujen kehittäminen
– verkostotyö

– toimipisteen käynnistäminen

Tehtävänkuvia tarkennetaan valittavien henkilöiden osaamisen mukaan.

Hakijalta edellytämme soveltuvaa kokemusta ja koulutusta, oma-aloitteisuutta ja asiakaslähtöistä työotetta. Eduksi katsotaan sote-alan korkeakoulututkinto.

Työsuhteet alkavat sopimuksen mukaan ja jatkuvat 31.12.2022 saakka.

Työsuhteen ehdoissa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n tehtävään voi laittaa sähköpostilla 5.2. mennessä osoitteeseen rekrytointi@valo-valmennus.fi. Laitathan sähköpostiin otsikon ”Ohjaaja Seinäjoki”.

Lisätietoja: johtaja Eeva Salmi (puh. 044 2369662) 29.1. klo 8-9 ja 2.2. klo 9-10

Ohjaajaa Turkuun

Ohjaajan pääasiallisena tehtävänä on ohjata asiakkaita mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden tuetun asumisen palvelussa. Palvelun tavoitteena on vahvistaa asiakkaan toimintakykyä ja tukea häntä asteittain mahdollisimman itsenäiseen asumiseen.

Ohjaajan tehtäviin kuuluu:

– asiakkaiden ohjaus
– verkostoyhteistyö
– kirjaaminen
– palvelun kehittäminen yhdessä tiimin kanssa

Työ on pääasiallisesti päivätyötä ja tapahtuu asiakkaan kotona.

Ohjaaja työskentelee osana asumispalvelun tiimiä, lisäksi työyhteisössä toimii muut yksikön työntekijät ja esihenkilöt.

Hakijalta edellytämme soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi lähihoitajan tutkintoa. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja, sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn kohderyhmän kanssa.

Luemme eduksi kokemuksen kohderyhmästä sekä asumispalveluista. Hakijalla tulee olla B-ajokortti.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja on toistaiseksi voimassaoleva. Työsuhteen ehdoissa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Vapaamuotoinen hakemus ja CV toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@valo-valmennus.fi. Laitathan sähköpostiin otsikoksi ”Asumisen ohjaaja, Turku”. Hakemuksia otetaan vastaan 10.2.21 asti.

Lisätietoja: aluepäällikkö Sandra Englund (p. 050 4419211)

Valo-Valmennusyhdistys on valtakunnallinen yleishyödyllinen yhdistys, joka työskentelee osaamisen, työllisyyden, hyvinvoinnin ja osallisuuden edistämiseksi.

Tutustu organisaatiomme ja toimintaamme:
www.valo-valmennus.fi