Avoimet työpaikat

PROJEKTITYÖNTEKIJÄ

Valo-Valmennusyhdistys etsii pääkaupunkiseudun yksikköönsä valtakunnallisesti toimivaan PONNU-hankkeeseen projektityöntekijää.

ESR-rahoitteisessa PONNU -perustaitoja vahvistamalla tavoitteeseen -hankkeessa kehitetään mallia työelämän/koulutuksen ulkopuolella olevien työikäisten luku-, kirjoitus-, numero- ja digitaitojen kohentamiseksi työpajaympäristössä sekä ryhmämuotoisesti että yksilövalmennuksessa.

Projektityöntekijän työtehtävät koostuvat toiminnan suunnittelusta ja ohjausmateriaalin tuottamisesta, ryhmä- ja yksilöohjauksesta sekä mallin luomiseen liittyvästä suunnittelutyöstä. Projektityöntekijä osallistuu myös mallin levittämis- ja juurruttamistyöhön yhdessä muun projektiryhmän kanssa. Tehtävään on edellytyksenä soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävässä onnistuminen edellyttää itsenäistä työotetta, hyviä tiimityöskentelytaitoja, organisointikykyä, osaamista usean toimijan verkostossa tehtävästä työstä sekä hyviä viestintätaitoja. Kokemus kehittämis- ja projektityöstä sekä ohjaus-/valmennuskokemus on hakijalle eduksi.

Työsuhde on määräaikainen 29.2.2020 saakka. Työsuhteissa noudatetaan yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja CV viimeistään 25.1.2019 osoitteeseen rekrytointi@valo-valmennus.fi. Viestin otsikoksi projektityöntekijä/PONNU. Työhaastattelut järjestetään 29.1.

Lisätiedot:

18.1. klo 12-14 Projektipäällikkö Elina Heine, p. 0503538930 tai elina.heine@valo-valmennus.fi

18.1. klo 9-10.30 Kehittämisjohtaja Maija Schellhammer-Tuominen, p. 0503037659

PONNU-hanke on Taito-ohjelmaan kuuluva valtakunnallinen ESR-hanke, joka kehittää uudenlaista mallia perustaitojen oppimiseen epämuodollisissa oppimisympäristöissä. Hankkeen päätoteuttajan toimii Valo-Valmennusyhdistys ry, osatoteuttajia ovat Silta-Valmennusyhdistys ry, Invalidisäätiö sr sekä HAMK ammatillinen opettajakorkeakoulu.

Valo-Valmennusyhdistys on valtakunnallinen yleishyödyllinen yhdistys, joka työskentelee osaamisen, työllisyyden, hyvinvoinnin ja osallisuuden edistämiseksi. Yhdistyksessä työskentelee 40 asiantuntijaa kuudessa yksikössä.

 

Tutustu hankkeeseen ja yhdistykseemme:

www.valo-valmennus.fi

http://ponnu.valo-valmennus.fi/