Avoimet työpaikat

Kesätyöntekijöitä

 

Valo-Valmennusyhdistys etsii Tampereen ja Helsingin yksikköihinsä kesätyöntekijöitä.

Tampereella kesätyöntekijän työtehtäviin kuuluu somepäivityksien laatiminen, kuvaaminen ja julkaisutoiminta yhdistyksen blogissa. Työtehtäviin kuuluu myös neuvonanto ja avustaminen sosiaalisessa mediassa yhdistyksen muille työntekijöille. Tällä hetkellä käytämme Facebookia, Instagramia ja Twitteriä, mutta somesankari voi halutessaan suositella meille uusia kanavia vallattavaksi.

Helsingissä kesätyöntekijän tehtäviin kuuluu Nuorisotakuutalon ja yhteistyökumppaneiden järjestämien kesäolympialaisten ja muiden tapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen osallistuminen, muihin avustaviin töihin osallistuminen sekä some-sisällön tuottaminen.

Odotamme kesätyöntekijältä innokasta asennetta, idearikkautta ja sosiaalisen median käyttökokemusta. Kesätyöntekijän tulee olla 15-17-vuotias (työntekijän tulee olla täyttänyt 15 vuotta 1.6. mennessä eikä voi täyttää 18 vuotta ennen 9.8.).

Kesätyö kestää kaksi viikkoa, sen voi tehdä joko yhtäjaksoisesti sovittuna ajankohtana tai jakaa eri viikoille usealle päivälle 1.6.-9.8.2019 välisenä aikana. Työtä tehdään 30 h/viikko. Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus 18.4. mennessä sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@valo-valmennus.fi

Lisätietoja antavat:

Tampereen kesätyöpaikasta Metti Löfberg, metti.lofberg@valo-valmennus.fi, p. 050 3093898

Helsingin kesätyöpaikasta Veera Halttunen, veera.halttunen@valo-valmennus.fi, p. 0503380070

Valo-Valmennusyhdistys on valtakunnallinen yleishyödyllinen yhdistys, joka työskentelee osaamisen, työllisyyden, hyvinvoinnin ja osallisuuden edistämiseksi. Yhdistyksessä työskentelee 45 asiantuntijaa kuudessa yksikössä.

Tutustu yhdistykseemme ja Nuorisotakuutaloon

www.valo-valmennus.fi

www.nuorisotakuutalo.fi

Kesätyöpaikkojen tarjoamisen on mahdollistanut Osuuspankki osana Kesäduuni OP:n piikkiin –kampanjaa.