Avoimet työpaikat

Valo-Valmennusyhdistys hakee

Juuri sinua 15-17-vuotias nuori kesäduuniin OP:n piikkiin!

Helsinki

Järjestöavustajaa Nuorisotakuutalolle:
Järjestöavustajan tehtävänkuvaan kuuluu Nuorisotakuutalon some-tilien päivittäminen sekä tapahtumajärjestelyissä ja kesän viikko-ohjelman suunnittelussa ja toteuttamisessa avustaminen. Toimenkuva pitää sisällään lisäksi muita avustavia tehtäviä, jotka voivat vaihdella aina ikkunanpesusta kesäaktiviteettien toteutukseen osallistumiseen ja viherkasvien hoitamiseen. Järjestöavustaja tulee olemaan paljon liikkeessä ja puuhastelemaan ulkona ryhmämuotoisten työpajojen järjestelyjen parissa.

Yhteyshenkilö: Jaana Härkönen, jaana.harkonen(at)valo-valmennus.fi

Tampere

Arjen sankaria:
Arjen sankari osallistuu yhdistyksen avustaviin tehtäviin. Tehtävään kuuluu esimerkiksi ympäristön viihtyvyydestä huolehtimista, paperisten arkistojen järjestämistä, yhdistyksen somekanaville kirjoittamista sekä ohjaajien apukäsinä olemista.
sekä
Somesankaria:
Kesätyöntekijän työtehtäviin kuuluu somepäivityksien laatiminen, kuvaaminen ja julkaisutoiminta yhdistyksen blogissa ja muissa kanavissa. Käytämme Facebookia, Instagramia ja Twitteriä, mutta somesankari voi halutessaan suositella meille uusia kanavia vallattavaksi. Kesätyöntekijä avustaa myös yhdistyksen muissa yleisissä järjestely- ja ohjaustehtävissä.

Yhteyshenkilö: Mira Roine, mira.roine(at)valo-valmennus.fi

Turku:

Järjestöavustajaa: Järjestöavustajan tehtävänkuvaan kuuluu yhdistyksen Varsinais-Suomen toiminnan some-tilien päivittäminen sekä kesän viikko-ohjelman suunnittelussa ja toteuttamisessa avustaminen. Lisäksi tehtäviin kuuluu monipuolisesti toimipisteen ylläpitoon ja toiminnan järjestämiseen liittyviä avustavia tehtäviä.

Yhteyshenkilö: Sandra Englund, sandra.englund(at)valo-valmennus.fi

Jyväskylä:

Järjestöavustajaa:
Järjestöavustajan tehtävänkuvaan kuuluu yhdistyksen Keski-Suomen some-tilien päivittäminen sekä kesän viikko-ohjelman suunnittelussa ja toteuttamisessa avustaminen. Lisäksi tehtäviin kuuluu monipuolisesti toimipisteen ylläpitoon ja toiminnan järjestämiseen liittyviä avustavia tehtäviä.

Yhteyshenkilö: Virva Jääskeläinen, virva.jaaskelainen(at)valo-valmennus.fi

Kuopio:

Järjestöavustajaa: Järjestöavustajan tehtävänkuvaan kuuluu yhdistyksen Pohjois-Savon some-tilien päivittäminen sekä kesän viikko-ohjelman suunnittelussa ja toteuttamisessa avustaminen. Lisäksi tehtäviin kuuluu monipuolisesti toimipisteen ylläpitoon ja toiminnan järjestämiseen liittyviä avustavia tehtäviä.

Yhteyshenkilö: Virva Jääskeläinen, virva.jaaskelainen(at)valo-valmennus.fi

Eduksi katsomme
• hyvät vuorovaikutustaidot ja reipas asenne
• kiinnostus sosiaalialaa, nuorisotyötä ja järjestökentän toimintaa kohtaan
• kiinnostus sosiaalisen median kehittämistehtäviä kohtaan
• Microsoft Office -ohjelmiston osaamista

Hakuohjeet: Laita vapaamuotoinen hakemus ja CV paikkakuntakohtaiselle yhteyshenkilölle 18.4 mennessä.

Valo-Valmennusyhdistys hakee

Ohjaajaa Seinäjoelle

Toimintamme laajentuessa Seinäjoelle haemme uutta ohjaajiaa joukkoomme. Ohjaajan tehtävänä on ohjata asiakkaita yhdistyksen palveluissa ja hankkeissa. Asiakkaat ovat koulutuksen ja työn ulkopuolella olevia nuoria ja aikuisia, jotka osallistuvat palveluihin, joiden tavoitteena on vahvistaa heidän työ- ja toimintakykyään sekä lisätä osaamista jokaisen yksilöllisten tavoitteiden mukaan. Ohjaaja tulee toimimaan toiminnan käynnistysvaiheessa kuntouttavan työtoiminnan palvelussa.

Ohjaajan tehtäviin kuuluu:

  • toiminnan suunnittelu ja toteutus
  • asiakkaiden valmennus sekä asiakastietojen kirjaaminen
  • palvelujen kehittäminen
  • verkostotyö
  • toimipisteen käynnistäminen

Tehtävänkuvaa tarkennetaan valitavan henkilön osaamisen mukaan.

Hakijalta edellytämme soveltuvaa kokemusta ja koulutusta, oma-aloitteisuutta ja asiakaslähtöistä työotetta. Eduksi katsotaan sote-alan tutkinto ja/tai monipuolinen ammatillinen osaaminen ohjattavaksi soveltuvalta alalta (esim. media-, peli- tai luontoala).

Työsuhde alkavaa sopimuksen mukaan ja jatkuvat 31.12.2022 saakka. Työtehtävä täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

Työsuhteen ehdoissa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n tehtävään voi laittaa sähköpostilla 5.4 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)valo-valmennus.fi. Laitathan sähköpostiin otsikon ”Ohjaaja Seinäjoki”.

Lisätietoja: aluepäällikkö
Sandra Englund, p. 0504419211 sandra.englund(at)valo-valmennus.fi.

Ohjaajaa Helsinkiin

Kynnyksettömässä työpajassa keskitytään perusvalmiuksien kehittämiseen ja harjoitetaan arjen taitoja sekä opiskelu- ja työvalmiuksia. Keskeistä pajalle on valmentautujan totuttautuminen säännölliseen, tuettuun liikkeellelähtöön pois kotoa ja toisten ihmisten tapaamiseen. Olennaista on vuorovaikutustaitojen harjoittelu eri konteksteissa. Telma-koulutuksessa tuetaan nuoria kohti työtä ja itsenäistä elämää erityisesti kynnyksettömän työpajan teemojen kautta yhteistyössä Ammattiopisto Luovin kanssa.

Ohjaaja työskentelee pääsääntöisesti Helsingin Nuorisotakuutalolla Myllypurossa ja/tai etänä virtuaalisella pajalla.

Ohjaajan tehtävään kuuluu:

  • päivittäisen toiminnan suunnittelu ja toteutus palvelukuvauksen mukaan
  • asiakkaiden yksilöllinen ja ryhmäohjaus
  • yhteydenpito verkostoihin, viestintä sekä asiakastietojen kirjaaminen
  • osallistuminen toiminnan kehittämiseen yhdessä tiimin kanssa

Tehtäviin edellytetään soveltuvaa tutkintoa. Tehtävässä onnistuminen edellyttää omatoimisuutta ja kykyä suunnitella omaa työtään, hyviä yksilö -ja ryhmänohjaustaitoja, tiimityöskentelytaitoja sekä viestintätaitoja. Etua on kiinnostuksesta digitaalista nuorisotyötä kohtaan.

Työsuhteen ehdoissa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Vapaamuotoinen hakemus ja CV toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi(at)valo-valmennus.fi. Laitathan sähköpostiin otsikoksi ” Ohjaaja, Helsinki”.  Tiedusteluihin vastaa Jaana Härkönen, 050 911 8258, jaana.harkonen(at)valo-valmennus.fi (tavoitettavissa 12.4.21 alkaen).

 

Valo-Valmennusyhdistys on valtakunnallinen yleishyödyllinen yhdistys, joka työskentelee osaamisen, työllisyyden, hyvinvoinnin ja osallisuuden edistämiseksi.

Tutustu toimintaamme:
www.valo-valmennus.fi