Avoimet työpaikat

Valo-Valmennusyhdistys hakee Helsinkiin osa-aikaista (60%) projektityöntekijää 

Valo-Valmennusyhdistys on osatoteuttajana ESR-rahoitteisessa hankkeessa, jonka päätavoitteena on työelämän ulkopuolella olevien nuorten työ- ja toimintakyvyn parantaminen.

Hankkeessa Valo-Valmennusyhdistyksen vastuulla on kehittää toimivia käytäntöjä ja menetelmiä kaikkein haavoittuvimmassa asemassa olevien alle 29-vuotiaiden nuorten tavoittamiseen Itä-Helsingin alueella, ja siihen, miten heille voidaan avata kokemuksia osallisuudesta ja yhteisöllisyydestä. Samalla kehitetään menetelmiä oikea-aikaiseen ja nuorilähtöiseen palveluihin ohjaukseen.

Projektityöntekijän tehtäviin kuuluu:

  • nuorten tavoittaminen
  • yksilö- ja ryhmäohjaus
  • jalkautuva työ
  • viesintä, erityisesti someviestintä
  • hankkeen hallinnolliset tehtävät

Hankkeessa projektityöntekijän työparina toimii tutkija, sekä työyhteisössä tukena toimii Helsingin Nuorisotakuutalon työntekijät ja esimies.

Hakijalta edellytämme soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi nuoriso-tai sosiaalialalta. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä viestintätaitoja, tiimityöskentelytaitoja ja omatoimisuutta. Hakijalla tulee olla B-ajokortti. Lisäksi, hakijalle katsotaan eduksi kokemus hanketyöstä, nuorten kanssa työskentelystä ja jalkautuvasta työstä.

Työsuhde alkaa 1.5.2020 tai sopimuksen mukaan ja on määräaikainen kesäkuuhun 2022 asti. Vallitsevan tilanteen vuoksi työsuhde alkaa osa-aikaisena (60% työaika) mutta hakijan on mahdollista halutessaan esittää toive kokoaikatyöstä. Työsuhteen ehdoissa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Vapaamuotoinen hakemus ja CV toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@valo-valmennus.fi. Laitathan sähköpostiin otsikoksi ” Projektityöntekijä, Helsinki”.  Hakemuksia otetaan vastaan 12.4.20 asti.

Tiedusteluihin vastaa Reeta Munther (p. 040 7585 376, e-mail. reeta.munther@valo-valmennus.fi) tiistaina 7.4. klo 13-14 ja keskiviikkona 8.4. klo 11-12.

Valo-Valmennusyhdistys on valtakunnallinen yleishyödyllinen yhdistys, joka työskentelee osaamisen, työllisyyden, hyvinvoinnin ja osallisuuden edistämiseksi.

Nuorisotakuutalo on toimintamalli, joka tarjoaa nuorelle kokonaisvaltaista tukea arjessa sekä polkuja kohti koulutusta ja työtä. Osana Nuorisotakuutaloa toimii etsivä nuorisotyö, jota tuotetaan Helsingin kaupungille.

Tutustu organisaatiomme ja toimintaamme:

www.valo-valmennus.fi

www.nuorisotakuutalo.fi

 

Haetaan kahta 15-17 vuotiasta nuorta kesätöihin Helsinkiin ja Tampereelle

Kesätyön pituus on kaksi viikkoa, ja ajankohtana on kesä 2020. Vapaamuotoinen hakemus toimitetaan sähköpostitse viimeistään 19.4.2019 osoitteeseen rekrytointi@valo-valmennus.fi. Laitathan sähköpostiin otsikoksi  ”kesätyöntekijä, ja Helsinki/Tampere”

Helsinki (1 paikka) – järjestöavustaja

Kesätyöntekijä tulee työskentelemään Helsingin Myllypurossa sijaitsevalla Nuorisotakuutalolla.

Tehtävänkuvaan kuuluu Nuorisotakuutalon some-tilien päivittäminen sekä tapahtumajärjestelyissä ja kesän viikko-ohjelman suunnittelussa ja toteuttamisessa avustaminen. Toimenkuva pitää sisällään lisäksi muita avustavia tehtäviä, jotka voivat vaihdella aina ikkunanpesusta kesäaktiviteettien toteutukseen osallistumiseen ja viherkasvien hoitamiseen. Järjestöavustaja tulee olemaan paljon liikkeessä ja puuhastelemaan ulkona ryhmämuotoisten työpajojen järjestelyjen parissa.

Eduksi katsotaan kiinnostus sosiaalialaa, nuorisotyötä ja järjestökentän toimintaa kohtaan. Hyvät vuorovaikutustaidot, reipas asenne ja kiinnostus sosiaalisen median kehittämistehtäviä kohtaan sekä Microsoft Office -ohjelmiston osaaminen lasketaan myös eduksi.

Kesätyön ajankohta sovitusti kesällä 2020.

Lisätietoja kesätyöstä:

Reeta
Reeta.munther@valo-valmennus.fi
040 7585376

Tampere (1 paikka) – Somesankari

Kesätyöntekijän työtehtäviin kuuluu sosiaalisen median päivittäminen, hyvän hengen luominen ja nuorten yhteisöllisen pelitoiminnan markkinoiminen nuorten käyttämissä kanavissa. Työtehtäviin kuuluu myös pakohuonetyyppisen peliprojektin suunnitteluun osallistuminen, toteutuksessa avustaminen ja hullunrohkea ideointi.

Toivomme, että kesätyöntekijä on reipas, sosiaalisissa tilanteissa pärjäävä ja innostunut jostakin viestinnän osa-alueesta. Eduksi katsotaan kiinnostus sosiaaliseen työhön ja motivaatio uusien asioiden kokeiluun!

Kesätyön ajankohta sovitusti kesäkuussa 2020.

Lisätietoja kesätyösta:

Metti
Metti.lofberg@valo-valmennus.fi
050 309 3898

Valo-Valmennusyhdistys työskentelee osaamisen, työllisyyden, hyvinvoinnin ja osallisuuden edistämiseksi. Teemme aktiivista yhteistyötä muiden kolmannen sektorin toimijoiden kanssa tukeaksemme kaikkein heikoimmassa asemassa olevia eteenpäin elämässä ihmisen omaa elämäntilannetta ja tahtoa kunnioittaen. Yhdistyksellä on n. 50 työntekijää 6 eri kaupungissa.

Tutustu toimintaamme:

www.valo-valmennus.fi
www.nuorisotakuutalo.fi