Avoimet työpaikat

Nyt on Paikka auki Valo-Valmennusyhdistyksessä!

 

Haemme vertaisohjaajaa Helsinkiin, Tampereelle ja Turkuun (3 paikkaa) määräaikaiseen 12 kk työsuhteeseen 1.8.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palkkaukseen saadaan tukea STEAn Paikka auki II- avustusohjelmasta. Palkattavan henkilön tulee olla työsuhteen alkaessa alle 30-vuotias, jolla ei ole aikaisempaa työkokemusta.

Vertaisohjaajana työskentelet monipuolisissa ohjaustehtävissä Nuorisotakuutaloilla ja yhdistyksen muussa yleishyödyllisessä toiminnassa. Vahvuutesi voi olla esim. liikunta-, peli-, media-, keittiö, tai muulta alalta, jossa toimit innostajana ja opastajana sekä vapaa-ajantoiminnan ohjaajana. Alan koulutus ei ole tehtävässä välttämätön, vaan olet voinut hankkia osaamisesi esim. harrastustoiminnan kautta.

Työsuhteen ehdoissa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työntekijävalinta on ehdollinen ministeriön lopulliseen avustuspäätökseen saakka.

Vapaamuotoinen hakemus ja CV:n toimitetaan sähköpostilla 10.6 mennessä osoitteeseen rekrytointi (at) valo-valmennus.fi.

Lisätietoja paikoista:

Helsinki: kehittämispäällikkö Eeva Salmi puh. 044 236 9662 tai sähköpostilla eeva.salmi (at) valo-valmennus.fi

Tampere: kehittämisjohtaja Maija Schellhammer-Tuominen puh. 050 303 7659 tai sähköpostilla maija.schellhammer-tuominen (at) valo-valmennus.fi

Turku: kehittämispäällikkö Sandra Englund puh. 050 441 9211 tai sähköpostilla sandra.englund (at) valo-valmennus.fi.

Valo-Valmennusyhdistys ry työskentelee osaamisen, työllisyyden, hyvinvoinnin ja osallisuuden edistämiseksi heikoimmassa asemassa olevien ihmisten tukemiseksi. Yhdistyksellä on n. 30 työntekijää 6 eri kaupungissa. Nuorisotakuutalo tarjoaa alle 30-vuotiaille nuorille kokonaisvaltaista tukea arkipäivän haasteissa sekä kohti koulutusta ja työtä.

Sosiaalialan ohjaaja, Valo-Valmennusyhdistys ry, Turku

Haemme Turun toimipisteeseemme idearikasta ja oma-aloitteista sote-alan ammattilaista

Sinulla on taidot suunnitella ja organisoida omaa työtäsi, sekä tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan koulutus. Tehtävässä olet mukana käynnistämässä SoTe-pajaa ja Nuorisotakuutalon toimintaa, osallistut asiakkaiden kuntoutusprosessin edistämiseen sekä yksilötasolla että ryhmässä. Arvostamme avoimuutta, luovuutta ja kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa. Koska keskeisenä toimintamuotona on oppiminen aidoissa työympäristöissä sekä tutkinnonosien suorittaminen, katsomme eduksi myös ammatillisen koulutuksen tuntemuksen. Työsuhteen ehdoissa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Ilmoitus te-palveluiden sivuilla.

Haku päättyy 04.06.2018 klo 16:00.
Vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n tehtävään voit laittaa sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@valo-valmennus.fi.

Lisätietoa paikasta: kehittämispäällikkö Sandra Englund puh. 050 4419 211 tai sähköpostilla sandra.englund@valo-valmennus.fi.

 

Muu sosiaalialan ohjaaja ja neuvoja, Valo-Valmennusyhdistys ry, Turku

Haemme Turun toimipisteeseemme idearikasta ja oma-aloitteista peli- ja media-alan osaajaa

Sinulla on taidot suunnitella ja organisoida omaa työtäsi, sekä tehtävään soveltuva koulutus ja osaaminen. Tehtävässä olet mukana käynnistämässä Gamers Option -pelipajaa sekä media- ja viestintäpajaa, jossa osallistut asiakkaiden ohjaamiseen sekä yksilötasolla että ryhmässä.

Ilmoitus te-palveluiden sivuilla.

Haku päättyy 04.06.2018 klo 16:00.
Vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n tehtävään voit laittaa sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@valo-valmennus.fi.

Lisätietoa paikasta: kehittämispäällikkö Sandra Englund puh. 050 4419 211 tai sähköpostilla sandra.englund@valo-valmennus.fi.