Avoimet työpaikat

Valo-Valmennusyhdistys hakee Turkuun OHJAAJIA

OHJAAJAA
toteuttamaan toimintaa Hansan kauppakeskukseen sijaitsevaan nuorisotilaan. Tehtävä on määräaikainen vuoden 2020 loppuun asti.
Työ nuorisotilassa on säännöllistä iltatyötä, koska palvelun toteuttaminen tapahtuu nuorten vapaa-ajalla ja lähtee heidän tarpeistaan. Työhön voidaan sisällyttää myös yhdistyksen muita kehittämistehtäviä.
Ohjaajan tehtävään kuuluu
• päivittäisen toiminnan suunnittelu ja toteutus
• toiminnan kehittäminen yhdessä tiimin kanssa
• verkostotyö
Hakijalta odotamme nuorisotyön osaamista ja koulutusta. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä tiimityöskentelytaitoja, halua kehittää työmuotoja työpajatoiminnassa sekä hyviä viestintätaitoja. Nuorisotyön osaajalla tulee olla soveltuva korkeakoulututkinto, esim. yhteisöpedagogi, sekä vähintään kahden vuoden kokemus nuorten kanssa työskentelystä.
Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

OHJAAJAA,
jonka tehtävänä on ohjata asiakkaita yhdistyksen palveluissa ja hankkeissa. Asiakkaat ovat koulutuksen ja työn ulkopuolella olevia nuoria ja aikuisia, jotka osallistuvat toimintoihin, joiden tavoitteena on vahvistaa heidän työ- ja toimintakykyään sekä lisätä osaamista jokaisen yksilöllisten tavoitteiden mukaan.
Ohjaajan tehtävään kuuluu
• pajatoiminnan ja hanketoiminnan päivittäisen toiminnan suunnittelu ja toteutus
• asiakkaiden yksilöllinen ohjaus ja yhteydenpito verkostoihin sekä asiakastietojen kirjaaminen
• toiminnan kehittäminen yhdessä tiimin kanssa

Hakijalta odotamme soveltuvaa osaamista ja koulutusta. Erityisesti haemme hakijaa, jolla osaamista esim. sanallisesta tai kuvallisesta ilmaisusta. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä tiimityöskentelytaitoja, halua kehittää työmuotoja työpajatoiminnassa sekä hyviä viestintätaitoja. Eduksi katsotaan soveltuva korkeakoulututkinto, aiempi kokemus ohjaustehtävistä sekä työllisyys- ja koulutuspalvelujen tuntemus. Arvostamme valittavassa henkilössä avoimuutta, luovuutta ja kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa.
Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja jatkuu 31.12.2020 saakka.

Työsuhteiden ehdoissa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Vapaamuotoiset hakemukset ja CV:t tehtäviin voi laittaa sähköpostilla 30.1.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@valo-valmennus.fi. Lisätietoja: kehittämispäällikkö Sandra Englund puh. 050 4419 211.Laitathan sähköpostiin otsikon ”Ohjaaja/Hansa Turku” ylimmäiseen ilmoitukseen ja alimmaiseen ilmoitukseen ”Ohjaaja Turku”.

Valo-Valmennusyhdistys on valtakunnallinen yleishyödyllinen yhdistys, joka työskentelee osaamisen, työllisyyden, hyvinvoinnin ja osallisuuden edistämiseksi. Yhdistyksellä on n. 50 työntekijää 6 eri kaupungissa.
Tutustu toimintaamme:
www.valo-valmennus.fi
www.nuorisotakuutalo.fi