Mielihyvin duunissa

Hankkeen tavoitteena on kasvattaa työnantajien, oppilaitosten ja työterveyshuollon osaamista nuorten työntekijöiden mielenterveyden ja työkyvyn tukemisessa erilaisin menetelmin. Työuran alussa tai sille siirtymässä oleville työikäisille nuorille hanke tarjoaa matalan kynnyksen mielenterveyttä ja työelämätaitoja vahvistavaa tukea.

Hanketta hallinnoi Silta-Valmennusyhdistys ja sen osatoteuttajia ovat Diakonia-ammattikorkeakoulu, Kuntoutussäätiö, Mielenterveyden keskusliitto, Tampereen ammattikorkeakoulu, Valo-Valmennusyhdistys, Vaasan yliopisto ja Väestöliiton Hyvinvointi Oy.

Valo-Valmennusyhdistys varmistaa hankkeessa nuorten osallisuuden toteutumisen ja koordinoi eri alueilla koottavien vaikuttajaryhmien työskentelyä yhdessä  Silta-Valmennusyhdistyksen kanssa.

Hankkeen rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö osana Suomen kestävän kasvun ohjelmaa, jolla tuetaan hallitusohjelman tavoitteiden mukaisesti ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävää kasvua. Ohjelma vauhdittaa kilpailukykyä, investointeja, osaamistason nousua sekä tutkimusta, kehitystä ja innovaatioita.

Lue lisää hankkeesta hankkeen verkkosivuilta.

Kesto 1.9.2023–31.3.2025

Haluatko kuulla lisää? Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä!

Lisätietoja:

Hankejohtaja Mira Roinep. 040 8682127, mira.roine@siltavalmennus.fi

Mira Roine

Hanketyön johtaja

Irina Mäki

Koordinaattori Mielihyvin duunissa -hanke
Ratapihankatu 53C, 20100 Turku