Joensuuhun ja Kuopioon ohjaajia

Valo-Valmennusyhdistys hakee Kuopioon ja Joensuuhun

2 OHJAAJAA

Luontoavusteiset palvelut hyvinvoinnin ja kuntoutumisen tukena-hankkeeseen. Hanke on ESR-rahoitteinen ja sen toteuttavat Live-säätiö ja Valo-Valmennusyhdistys. Hanke käynnistyy marraskuussa 2022 ja kestää 31.12.2023 saakka.

Hankkeessa kehitetään digitaalisuutta hyödyntäviä luontolähtöisiä ja eläinavusteisia palveluita riippuvuuksien ja mielenterveyshaasteiden kanssa kamppailevien henkilöiden kuntoutumisen tukemiseen. Lisäksi hankkeessa pilotoidaan vertaisuuteen perustuvaa, luontolähtöisiin ja eläinavusteisiin toimintaympäristöihin sijoittuvaa vertaistoimintaa.

Ohjaaja toimii hankkeen toteutuspaikkakunnalla ja osallistuu hankkeen asiakaspilottien toteuttamiseen, seurantaan ja arviointiin koko hanketiimin tuella.

Ohjaajan tehtävät

  • hankkeen asiakaspilottien toteuttaminen
  • yhteiskehittämisen työpajojen toteuttamiseen osallistuminen
  • seurantaan ja arviointiin osallistuminen

Hakijalta odotamme sosiaalialan kokemusta ja soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Tehtävässä onnistuminen edellyttää kokemusta kohderyhmän parissa työskentelystä, hyviä digi- ja viestintätaitoja sekä tiimityöskentelytaitoja. Luontolähtöisten ja eläinavusteisten ohjausmenetelmien tuntemus sekä kokemus hanketyöskentelystä katsotaan eduksi.

 

Valo-Valmennusyhdistys tarjoaa sinulle kattavat työterveyshuollon palvelut sekä mahdollisuuden edistää omaa työhyvinvointia muun muassa viikoittaisella tyhy-tunnilla. Käytäntöihimme kuuluvat työajan joustot sekä mahdollisuus rakentaa itse työpäivien sisältöä. Meillä pääset kehittymään niin omissa kuin verkostojenkin järjestämissä koulutuksissa. Tuemme myös omaehtoista, työtä tukevaa opiskelua kuudella palkallisella työpäivällä vuodessa. Meillä on hyvät etenemisen ja kehittymisen mahdollisuudet ja suhtaudumme myönteisesti kehittämiseen ja ideointiin. Kansainvälisyys on osa Valo-Valmennusyhdistyksen toimintaa ja se mahdollistaa liikkuvuusmatkoja, verkostoitumista ja osaamisen kehittämistä. Saat työhön työyhteisön ja esihenkilön tarjoaman tuen.

Työsuhde alkaa marraskuussa tai sopimuksen mukaisesti ja jatkuu 31.12.2023 saakka. Työsuhteen ehdoissa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.  Vapaamuotoinen hakemus ja CV toimitetaan 18.11.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@valo-valmennus.fi. Laitathan sähköpostiin otsikoksi ”Ohjaaja/Pohjois-Savo” Laita hakemukseen myös toive siitä, kummalla paikkakunnalla haluaisit työskennellä.
Lisätietoja: Aluejohtaja Jari Rekola, p. 040 7449817 ke 9.11. klo 12.00–13.30 ja ma 14.11. klo 13.00–15.00 sekä jari.rekola@valo-valmennus.fi

Hankkeen rahoittavat Euroopan Sosiaalirahasto, Etelä-Savon ELY ja hankkeen toteuttajat.