Työpajat Helsinki

Helsingin toimipisteellämme Lysiksellä (Asiakkaankatu 3) tuemme avoimessa pajatoiminnassamme 15-29-vuotiaita nuoria kohti omannäköisen polun löytämistä. Meillä kohdataan kiireettömästi ja sydämellä – haluamme tietää mitä sinulle kuuluu. Toiminta on maksutonta eikä vaadi sitoutumista. Lysiksellä voi viettää aikaa, tavata uusia ihmisiä, osallistua erilaisiin ryhmätoimintoihin ja mietiskellä mitä tarvitset-asumista, koulutusta tai työtä. Lysikselle voi tulla ilman ajanvarausta ja tavata meitä anonyymisti.

Aukioloajat:
ma toiminta Discordissa 13.00-14.30
ti klo 13-16
ke klo 13-16
to klo 13-16
pe 13-16

Lue lisää ajankohtaisista tapahtumista Instagramissamme https://www.instagram.com/valovalmennus_helsinki/

 

Työpajatoiminta on kynnyksetöntä ja seinätöntä.

Kynnyksettömässä työpajassa keskitytään perusvalmiuksien kehittämiseen ja harjoitetaan arjen taitoja sekä opiskelu- ja työvalmiuksia. Keskeistä pajalle on valmentautujan totuttautuminen säännölliseen, tuettuun liikkeellelähtöön pois kotoa ja toisten ihmisten tapaamiseen. Olennaista on vuorovaikutustaitojen harjoittelu eri konteksteissa.

Kynnyksettömästä pajatoiminnasta voi siirtyä seinättömään pajatoimintaan, joka mahdollistaa nuorten kiinnostuksen ja tarpeiden mukaisen oppimisen erilaisissa toimintaympäristöissä. Työssäoppimisjaksot toteutetaan käytännön työpaikoilla, jolloin valmentautujan oppiminen ja onnistuminen tapahtuvat yhdessä tekemisen kautta.

Lisätietoja

Henrik Linnavirta

Ohjaaja
Työpajatoiminta
Kuntouttava työtoiminta
Asiakkaankatu 3

Sanni Arilahti

Vastaava ohjaaja, Uusimaa
Kehittäjä, Omia polkuja-hanke