Etsivä nuorisotyö alkaa Helsingin Nuorisotakuutalolla

Etsivä nuorisotyö alkaa Helsingin Nuorisotakuutalolla vuoden 2019 alusta. Etsivinä nuorisotyön tekijöinä aloittavat Aila Äijö, Ida Vento ja Tom Karhu. Valo-Valmennusyhdistys tuottaa palvelua Helsingin kaupungille yhdessä Live Palveluiden kanssa.

Helsingin Nuorisotakuutalon etsivä nuorisotyö tarjoaa tukea ja ohjausta 16–29-vuotiaille nuorille. Etsivä nuorisotyö on joustavaa, nuorten tarpeista ja toiveista lähtevää palvelua. Toiminta perustuu nuorten vapaaehtoisuuteen, ja auttaa heitä mm. itsenäistymiseen, elämänhallintaan ja koulutukseen tai työelämään pääsyyn liittyvissä asioissa. Nuoria tuetaan oman elämänsä rakentamisessa mielekkääksi ja täysipainoiseksi. Etsivä kulkee nuoren rinnalla tarvittavan ajan, mahdollistaen ja monipuolistaen nuoren onnistumisen kokemuksia yksilölliset tarpeet huomioiden. Hän on nuorelle turvallinen, hyväksyvä ja kunnioittava aikuiskontakti.

Etsivän nuorisotyöntekijän tavoittaminen on helppoa ja tapaamisen järjestyminen nopeaa. Ailan, Idan ja Tomin tavoittaa soittamalla, WhatsAppilla tai vaikka tulemalla käymään Nuorisotakuutalolla, joka sijaitsee Myllypuron ostarilla. Nuoren lisäksi yhteyttä etsivään työhön voi ottaa nuoren lähipiiri tai muu verkosto.

Ota yhteyttä!

Aila p. 050 472 2737, aila.aijo@valo-valmennus.fi

Ida p. 050 472 3010, ida.vento@valo-valmennus.fi

Tom p. 040 661 5536, tom.karhu@inlive.fi