Ohjaaja TEAK:n pääkaupunkiseudulle

Valo-Valmennusyhdistys hakee ohjaajaa työskentelemään pääkaupunkiseudun alueella.

Ohjaajan tehtävänä on ohjata asiakkaita yhdistyksen palveluissa ja hankkeissa. Asiakkaat ovat koulutuksen ja työn ulkopuolella olevia työikäisiä nuoria ja aikuisia, jotka osallistuvat palveluihin, joiden tavoitteena on vahvistaa heidän työ- ja toimintakykyään sekä lisätä osaamista jokaisen yksilöllisten tavoitteiden mukaan. Haettava työntekijän tehtäviin sisältyy pääasiassa Kelan työllistymistä edistävän ammatillisen kuntoutuksen valmennustehtävät. Työhön kuuluu paljon liikkumista paikasta toiseen esimerkiksi työpaikkakäyntien merkeissä. Valo-Valmennusyhdistys toteuttaa palvelua yhteistyössä Live Säätiön kanssa.

Ohjaajan tehtäviin kuuluu:

  • toiminnan suunnittelu ja toteutus palvelukuvauksen mukaisesti
  • yksilö- ja ryhmänohjaus
  • asiakkaiden valmennus sekä asiakastietojen kirjaaminen
  • toiminnan kehittäminen yhteistyössä muun tiimin kanssa
  • verkostotyö

Hakijalta edellytämme vähintään 10 kk kokemusta työhönvalmennuksesta, työhönkuntoutuksesta ja työelämään ohjaamiseen liittyvästä työstä.

Ohjaajalla tulee olla korkeakoulututkinto (esim. sairaanhoitaja, työfysioterapeutti, toimintaterapeutti, sosionomi tai kuntoutuksenohjaaja).

 

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja on määräaikainen vuoden 2023 loppuun. Työsuhteen ehdoissa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Vapaamuotoinen hakemus ja CV tehtävään lähetetään sähköpostilla 30.9.2022 mennessä osoitteeseen rekrytointi@valo-valmennus.fi. Laitathan sähköpostiin otsikon ”TEAK-ohjaaja Helsinki”.

Tiedusteluihin vastaa Jannika Matilainen (p. 040 159 3520), s.posti jannika.matilainen@valo-valmennus.fi).

Tarjoamme sinulle kattavat työterveyshuollon palvelut sekä mahdollisuuden edistää omaa työhyvinvointia muun muassa tunnin viikossa työajalla. Käytössämme on myös säännöllinen työnohjaus. Käytäntöihimme kuuluvat työajan joustot ja etätyömahdollisuus sekä mahdollisuus itse rakentaa työpäivien sisältöä. Meillä pääset kehittymään niin omissa kuin verkostojenkin järjestämissä koulutuksissa. Tuemme myös omaehtoista, työtä tukevaa opiskelua kuudella palkallisella työpäivällä vuodessa. Meillä on hyvät etenemisen ja kehittymisen mahdollisuudet, ja meillä suhtaudutaan myönteisesti kehittämiseen ja ideointiin. Kansainvälisyys on osa Valo-Valmennusyhdistyksen toimintaa, ja se mahdollistaa liikkuvuusmatkoja, verkostoitumista ja osaamisen kehittämistä. Saat työhön työyhteisön ja esihenkilön tarjoaman tuen.