Rekry: Ohjaaja Omia polkuja -hankkeeseen, Uusimaa (Rekry on päättynyt)

HUOM! Rekry on päättynyt, kiitos kaikille hakijoille!

Valo-Valmennusyhdistys hakee Porvooseen ohjaajaa Omia polkuja -hankkeeseen (2023-2026) 

 

Haemme osaavaan joukkoomme ohjaajaa, joka toimii 1.9.2023 alkavassa Omia polkuja -hankkeessa. Ohjaajan tehtävät painottuvat asiakastyöhön erityisesti kohderyhmän tavoittamisen ja ohjaamisen sekä kynnyksettömän kohtaamispaikan toimintamallin kehittämisen suhteen. Ohjaajan roolina on kehittää jalkautuvan työn toimintatapoja yhteistyössä hyvinvointialueen työntekijöiden kanssa. Lisäksi ohjaaja kehittää kohtaamispaikkatoimintaa yhdessä osallistujien ja tiimin kanssa sekä pilotoi viikko-ohjelman mukaisia luontolähtöisiä ja eläinavusteisia toimintoja. Ohjaaja toimii vertaistuellisten toimintojen koordinaattorina ja tukee yhteisöllisen toiminnan käynnistymisessä ja kehittämisessä.

 

Omia polkuja -yhteishankkeen tavoitteena on lisätä Porvoon ja Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen haavoittuvimmassa asemassa olevien asukkaiden osallisuutta ja toimintakykyä kehittämällä

  1. Jalkautuvaa työtä yhdessä hyvinvointialueen kanssa tavoittamaan palveluiden ulkopuolella olevia kynnyksettömien palveluiden ja toimintamuotojen piiriin ja tuomaan tukea sinne, missä kohderyhmä on.
  2. Kehittää kynnyksettömän kohtaamispaikan toimintamallia, jossa hyödynnetään luontolähtöisiä ja eläinavusteisia menetelmiä.
  3. Pilotoida ja mallintaa yksilöllisen kokonaisvaltaisen tuen toimintaa
  4. Kokeilla ja rakentaa matalan kynnyksen työtehtävien kautta polkuja kohti koulutusta ja työtä.

 

Ohjaajan työt sijoittuvat Itä-Uudenmaan alueelle, pääosin Porvoon Jokikadulla sijaitsevan uuden Kumppanuustalon toimipisteeseen.

Hankkeen rahoittavat Euroopan Sosiaalirahasto, Uudenmaan ELY sekä hankkeen toteuttajat. Hankkeen toteuttajakumppanina toimii Sotek-säätiö sr.

 

Hakijalta edellytämme:

  • soveltuvaa sosiaali- tai terveysalan tutkintoa
  • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
  • sitoutumista Valo-Valmennuksen arvoihin
  • aitoa halua työskennellä kohderyhmän parissa
  • aloitekykyisyyttä ja kehittävää työotetta.

Aiempi työkokemus päihdetaustaisten henkilöiden sekä erilaisista mielenterveyden haasteista kärsivien henkilöiden kanssa työskentelystä on etu. Arvostamme ratkaisukeskeistä ja voimavaralähtöistä työtapaa. Onnistuminen työssä edellyttää itseohjautuvuutta ja kykyä suunnitella ja kehittää omaa työtään, hyviä yksilö- ja ryhmänohjaustaitoja, tiimityöskentelytaitoja sekä viestintätaitoja. Eduksi luetaan myös aikaisempi kokemus yksilö- ja ryhmänohjauksesta sekä hanketyöstä.

 

Tarjoamme sinulle kattavat työterveyshuollon palvelut sekä mahdollisuuden edistää omaa työhyvinvointia muun muassa tunnin viikossa työajalla. Käytössämme on myös säännöllinen työnohjaus. Käytäntöihimme kuuluvat työajan joustot ja etätyömahdollisuus sekä mahdollisuus itse rakentaa työpäivien sisältöä. Meillä pääset kehittymään niin omissa kuin verkostojenkin järjestämissä koulutuksissa. Tuemme myös omaehtoista, työtä tukevaa opiskelua kuudella palkallisella työpäivällä vuodessa. Meillä on hyvät etenemisen ja kehittymisen mahdollisuudet, ja meillä suhtaudutaan myönteisesti kehittämiseen ja ideointiin. Kansainvälisyys on osa Valo-Valmennusyhdistyksen toimintaa, ja se mahdollistaa liikkuvuusmatkoja, verkostoitumista ja osaamisen kehittämistä. Saat työhön työyhteisön ja esihenkilön tarjoaman tuen.

 

Työsuhde on hankekauden mukaisesti määräaikainen, ja työsuhteessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työsuhde alkaa 1.9. tai sopimuksen mukaan ja jatkuu 28.2.2026 saakka.

 

Vapaamuotoinen hakemus ja CV lähetetään su 20.8.2023 mennessä osoitteeseen rekrytointi@valo-valmennus.fi, otsikoksi ”Projektipäällikkö, Uusimaa”. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava aluepäällikkö Liina Kahelin, puh. 040 1593 520. Soittoaika ke 9.8.2023 klo 12-14 sekä pe 11.8.2023 klo 12-14.

 

Valo-Valmennusyhdistys on valtakunnallinen yleishyödyllinen yhdistys, joka työskentelee osaamisen, työllisyyden, hyvinvoinnin ja osallisuuden edistämiseksi. Tarjoamme sinulle kattavat työterveyshuollon palvelut sekä mahdollisuuden edistää omaa työhyvinvointia muun muassa tunnin viikossa työajalla. Käytössämme on myös säännöllinen työnohjaus. Käytäntöihimme kuuluvat työajan joustot ja etätyömahdollisuus sekä mahdollisuus itse rakentaa työpäivien sisältöä. Meillä pääset kehittymään niin omissa kuin verkostojenkin järjestämissä koulutuksissa. Tuemme myös omaehtoista, työtä tukevaa opiskelua kuudella palkallisella työpäivällä vuodessa. Meillä on hyvät etenemisen ja kehittymisen mahdollisuudet, ja meillä suhtaudutaan myönteisesti kehittämiseen ja ideointiin. Kansainvälisyys on osa Valo-Valmennusyhdistyksen toimintaa, ja se mahdollistaa liikkuvuusmatkoja, verkostoitumista ja osaamisen kehittämistä. Saat työhön työyhteisön ja esihenkilön tarjoaman tuen. 

 

Tutustu organisaatiomme ja toimintaamme:

www.valo-valmennus.fi

www.nuorisotakuutalo.fi