Rekry: Projektipäällikkö-ohjaaja Omia polkuja -hankkeeseen, Uusimaa (Rekry on päättynyt)

HUOM! Rekry on päättynyt, kiitos kaikille hakijoille!

Valo-Valmennusyhdistys hakee Porvooseen projektipäällikköä Omia polkuja -hankkeeseen (2023-2026) 

 

Haemme osaavaan joukkoomme projektipäällikköä, joka toimii 1.9.2023 alkavassa Omia polkuja -hankkeessa. Projektipäällikön tehtävänä on koordinoida hankkeen toteutusta kokonaisuudessaan. Projektipäällikkö vastaa hanketiimin yhteisestä työskentelystä tavoitteiden ja aikataulun mukaisesti, viestinnän koordinoinnista sekä hankkeen yhteistyöstä hyvinvointialueen ja muiden kumppanien kanssa. Projektipäällikkö osallistuu myös asiakastyöhön ja asiakaspilotointien toteuttamiseen, kehittämiseen, kuvaamiseen ja arviointiin osana hanketiimiä.

 

Omia polkuja -yhteishankkeen tavoitteena on lisätä Porvoon ja Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen haavoittuvimmassa asemassa olevien asukkaiden osallisuutta ja toimintakykyä kehittämällä

  1. Jalkautuvaa työtä yhdessä hyvinvointialueen kanssa tavoittamaan palveluiden ulkopuolella olevia kynnyksettömien palveluiden ja toimintamuotojen piiriin ja tuomaan tukea sinne, missä kohderyhmä on.
  2. Kehittää kynnyksettömän kohtaamispaikan toimintamallia, jossa hyödynnetään luontolähtöisiä ja eläinavusteisia menetelmiä.
  3. Pilotoida ja mallintaa yksilöllisen kokonaisvaltaisen tuen toimintaa
  4. Kokeilla ja rakentaa matalan kynnyksen työtehtävien kautta polkuja kohti koulutusta ja työtä.

 

Projektipäällikön työt sijoittuvat Itä-Uudenmaan alueelle, pääosin Porvoon Jokikadulla sijaitsevan uuden Kumppanuustalon toimipisteeseen.

Hankkeen rahoittavat Euroopan Sosiaalirahasto, Uudenmaan ELY sekä hankkeen toteuttajat. Hankkeen toteuttajakumppanina toimii Sotek-säätiö sr.

 

Hakijalta edellytämme:

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
  • sitoutumista Valo-Valmennuksen arvoihin
  • aitoa halua työskennellä kohderyhmän parissa
  • aloitekykyisyyttä ja kehittävää työotetta.

Aiempi työkokemus päihdetaustaisten henkilöiden sekä erilaisista mielenterveyden haasteista kärsivien henkilöiden kanssa työskentelystä on etu. Arvostamme ratkaisukeskeistä ja voimavaralähtöistä työtapaa. Onnistuminen työssä edellyttää itseohjautuvuutta ja kykyä suunnitella ja kehittää omaa työtään, hyviä ohjaustaitoja, tiimityöskentelytaitoja sekä viestintätaitoja. Eduksi luetaan myös aikaisempi kokemus hanketyöstä (erityisesti ESR-hankeosaaminen) sekä haavoittuvassa asemassa olevien osallisuuden, toimijuuden ja hyvinvoinnin edistämisestä.

 

Tarjoamme sinulle kattavat työterveyshuollon palvelut sekä mahdollisuuden edistää omaa työhyvinvointia muun muassa tunnin viikossa työajalla. Käytössämme on myös säännöllinen työnohjaus. Käytäntöihimme kuuluvat työajan joustot ja etätyömahdollisuus sekä mahdollisuus itse rakentaa työpäivien sisältöä. Meillä pääset kehittymään niin omissa kuin verkostojenkin järjestämissä koulutuksissa. Tuemme myös omaehtoista, työtä tukevaa opiskelua kuudella palkallisella työpäivällä vuodessa. Meillä on hyvät etenemisen ja kehittymisen mahdollisuudet, ja meillä suhtaudutaan myönteisesti kehittämiseen ja ideointiin. Kansainvälisyys on osa Valo-Valmennusyhdistyksen toimintaa, ja se mahdollistaa liikkuvuusmatkoja, verkostoitumista ja osaamisen kehittämistä. Saat työhön työyhteisön ja esihenkilön tarjoaman tuen.

 

Työsuhde on hankekauden mukaisesti määräaikainen, ja työsuhteessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työsuhde alkaa 1.9. tai sopimuksen mukaan ja jatkuu 28.2.2026 saakka.

 

Vapaamuotoinen hakemus ja CV lähetetään su 20.8.2023 mennessä osoitteeseen rekrytointi@valo-valmennus.fi, otsikoksi ”Projektipäällikkö, Uusimaa”. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava aluepäällikkö Liina Kahelin, puh. 040 1593 520. Soittoaika ke 9.8.2023 klo 12-14 sekä pe 11.8.2023 klo 12-14.

 

Valo-Valmennusyhdistys on valtakunnallinen yleishyödyllinen yhdistys, joka työskentelee osaamisen, työllisyyden, hyvinvoinnin ja osallisuuden edistämiseksi. Tarjoamme sinulle kattavat työterveyshuollon palvelut sekä mahdollisuuden edistää omaa työhyvinvointia muun muassa tunnin viikossa työajalla. Käytössämme on myös säännöllinen työnohjaus. Käytäntöihimme kuuluvat työajan joustot ja etätyömahdollisuus sekä mahdollisuus itse rakentaa työpäivien sisältöä. Meillä pääset kehittymään niin omissa kuin verkostojenkin järjestämissä koulutuksissa. Tuemme myös omaehtoista, työtä tukevaa opiskelua kuudella palkallisella työpäivällä vuodessa. Meillä on hyvät etenemisen ja kehittymisen mahdollisuudet, ja meillä suhtaudutaan myönteisesti kehittämiseen ja ideointiin. Kansainvälisyys on osa Valo-Valmennusyhdistyksen toimintaa, ja se mahdollistaa liikkuvuusmatkoja, verkostoitumista ja osaamisen kehittämistä. Saat työhön työyhteisön ja esihenkilön tarjoaman tuen. 

Tutustu organisaatiomme ja toimintaamme:

www.valo-valmennus.fi

www.nuorisotakuutalo.fi