Valo-Valmennusyhdistys etsii kahta työntekijää Lappiin!

Etsimme:

  • Erityisasiantuntijaa hankkeeseen, jossa selvitetään alueen työllisyyttä edistävien yhteiskunnallisten yritysten tilanne sekä niiden vahvuudet ja osaamistarpeet. Erityisasiantuntija vastaa hankkeen toteutuksen kokonaisuudesta sisältäen selvityksen tekemisen sekä raportoinnin.

Hanke: Lapin yhteiskunnalliset yritykset työllisyyttä edistämässä (ESR+)

Kesto: 1.9.2024-30.6.2025 (aloitus sopimuksen mukaan)

 

  • Aluekoordinaattoria vastaamaan yhteiskunnallisten yrityksen verkostotyöstä, tiedonkeruusta, dokumentoinnista sekä koordinoimaan alueidensa työpajoja, seminaareja ja tapahtumia.

Hanke: Yhteiskunnallisten yritysten liiketoimintaedellytysten parantaminen (ESR+)

Kesto: 1.8.2024-31.12.2027 (aloitus sopimuksen mukaan)

 

Erityisasiantuntijalta edellytetään:

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • kokemusta tutkimusten tai selvitysten tekemisestä

Aluekoordinaattorilta edellytetään:

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja työkokemusta
  • kiinnostusta verkostoissa työskentelyyn

 

Molemmissa tehtävissä on eduksi kokemus ja osaaminen yhteiskunnallisesta yrittäjyydestä sekä englannin kielen hyvä taito.

 

Työsuhteissa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Työn sijaintipaikka esimerkiksi Rovaniemi, Tornio tai Kemi.

 

Vapaamuotoinen hakemus ja CV lähetetään 2.8. mennessä osoitteeseen rekrytointi@valo-valmennus.fi. Laitathan otsikoksi ”Erityisasiantuntija” tai ”Koordinaattori”.

Lisätietoja tehtävistä antaa johtaja Eeva Salmi, (p. 0442369662) 17.6. ja 19.6. sekä johtaja Sami Wirkkula (p. 050 5237315) 17.7. ja 18.7.

 

Valo-Valmennusyhdistys on järjestömuotoinen yhteiskunnallinen yritys, joka työskentelee osaamisen, työllisyyden, hyvinvoinnin ja osallisuuden edistämiseksi.  Käytäntöihimme kuuluvat työajan joustot ja etätyömahdollisuus sekä mahdollisuus itse rakentaa työpäivien sisältöä. Meillä pääset kehittymään niin omissa kuin verkostojenkin järjestämissä koulutuksissa. Tuemme myös omaehtoista, työtä tukevaa opiskelua kuudella palkallisella työpäivällä vuodessa. Meillä on hyvät etenemisen ja kehittymisen mahdollisuudet, ja meillä suhtaudutaan myönteisesti kehittämiseen ja ideointiin. Kansainvälisyys on osa yhdistyksen toimintaa, ja se mahdollistaa liikkuvuusmatkoja, verkostoitumista ja osaamisen kehittämistä. Saat työhön työyhteisön ja esihenkilön tarjoaman tuen. 

 

Tutustu organisaatiomme:

valo-valmennus.fi

Tietoa yhteiskunnallisesta yrittäjyydestä: yyo.fi