Valo-Valmennusyhdistys ry hakee koordinaattoria!

Koordinaattorin tehtävänä on tukea organisaation johtoa. Tehtävät vaihtelevat laidasta laitaan aina monitasoisen informaation käsittelystä matka- ja kokousjärjestelyihin. Valittava henkilö toimii tiiviissä yhteistyössä toimitusjohtajan kanssa tämän tiivistahtisessa työssä. Käytännössä tämä tarkoittaa tiedon kokoamista ja tuottamista, esitysmateriaalien ja asiakirjojen laatimista, erilaisiin toimeksiantoihin vastaamista sekä käytännön järjestelyjä eri kokouksiin, tilaisuuksiin ja matkoihin.

Tehtävä edellyttää sekä teoreettista kyvykkyyttä että käytännön taitoja:

  • loogista ajattelukykyä
  • hyviä informaation hankinta-, käsittely- ja jäsentämistaitoja
  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • kykyä työskennellä vaihtuvissa tilanteissa ja tehtävissä
  • kykyä hankkia tietoa ja viedä asioita eteenpäin itsenäisesti
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • kykyä laatia itsenäisesti tekstejä ja esitysmateriaaleja
  • sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa

Tehtävässä menestyminen edellyttää rohkeutta tarttua uusiin asioihin ja ottaa yhteyttä erilaisiin ihmisiin ja verkostoihin, kykyä ja halua työskennellä nopeatempoisessa työympäristössä vaihtuvien tehtävien parissa sekä kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia.

Työn tekopaikka on Helsinki tai Tampere valitun henkilön oman toiveen perusteella. Työ sisältää jonkin verran matkustamista.

Työsuhteessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Vapaamuotoinen hakemus mahdollisine palkkatoiveineen ja CV lähetetään viimeistään 9.5.2024 osoitteeseen rekrytointi@valo-valmennus.fi. Laitathan otsikoksi ”Koordinaattori”. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Kimmo Kumlander, p. 050 5299675

 

Valo-Valmennusyhdistys on järjestömuotoinen yhteiskunnallinen yritys, joka työskentelee osaamisen, työllisyyden, hyvinvoinnin ja osallisuuden edistämiseksi.  Käytäntöihimme kuuluvat työajan joustot ja etätyömahdollisuus sekä mahdollisuus itse rakentaa työpäivien sisältöä. Meillä pääset kehittymään niin omissa kuin verkostojenkin järjestämissä koulutuksissa. Tuemme myös omaehtoista, työtä tukevaa opiskelua kuudella palkallisella työpäivällä vuodessa. Meillä on hyvät etenemisen ja kehittymisen mahdollisuudet, ja meillä suhtaudutaan myönteisesti kehittämiseen ja ideointiin. Kansainvälisyys on osa yhdistyksen toimintaa, ja se mahdollistaa verkostoitumista ja osaamisen kehittämistä.

Tutustu organisaatiomme:

www.valo-valmennus.fi