Avoimet työpaikat

Toimintamme laajentuessa haemme Varsinais-Suomen alueelle ohjaajia erilaisiin työtehtäviin.

Valo-Valmennusyhdistys on valtakunnallinen järjestö, jossa työskentelee noin 60 henkilöä seitsemässä eri kaupungissa. Yhdistys rakentaa kullekin toiminta-alueelleen sopivia, kokonaisvaltaisen tuen kokonaisuuksia työn ja koulutuksen ulkopuolella oleville henkilöille. Palveluillaan yhdistys edistää asiakkaidensa osallisuutta ja hyvinvointia, osaamista ja työllisyyttä.

Haemme Hansan kauppakeskuksen nuorisotilalle

Ohjaajaa

kehittämään kaunssamme kauppakeskusnuorisotyötä. Nuorisotila Popparissa pääset toteuttamaan ja kehittämään toimintaa nuorten kanssa mahtavassa työporukassa! Palvelun toteuttaminen tapahtuu nuorten vapaa-ajalla ja on säännöllistä iltatyötä. Valo-Valmennusyhdistys tuottaa Hansan nuorisotilan palvelut Turun kaupungille yhdessä Silta-Valmennusyhdistyksen kanssa.

Hakijalta odotamme kiinnostusta edistää nuorten osallisuutta ja hyvinvointia sekä ammatillista osaamista nuorten kohtaamiseen. Nuorisotyön osaajalla tulee olla soveltuva korkeakoulututkinto, esim. yhteisöpedagogi tai sosionomi, sekä vähintään kahden vuoden kokemus nuorten kanssa työskentelystä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä innostusta toiminnan kehittämiseen.

Ohjaajan tehtäviin kuuluu nuorten ohjausta avoimessa toiminnassa, pienryhmissä ja yksilötyössä sekä toiminnan suunnittelua ja kehittämistä yhdessä nuorten kanssa. Tehtäviin kuuluu myös digitaalinen nuorisotyö, verkostotyö sekä yhdistyksen muita kehittämistehtäviä.

Työsuhteen ehdoissa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n voi laittaa sähköpostilla 6.12.2020 mennessä osoitteeseen rekrytointi@valo-valmennus.fi. Laitathan sähköpostiin otsikon ”Ohjaaja Hansa Turku”. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä on määräaikainen ja jatkuu 31.12.2021 saakka.

 

Lisätietoja: kehittämispäällikkö Kirsi Kojonkoski, puh. 050 504 4499.

 

Lisäksi haemme

Ohjaajia

työskentelemään eri palveluihin ja hankkeisiin. Haussa olevien ohjaajien työ sijoittuu yhdistyksen Varsinais-Suomen yksikköön, jolla on toimipaikat Raisiossa, Turussa ja Kaarinassa. Työtehtävät räätälöidään tehtävään valittavan henkilön osaamisen mukaisesti. Työ voi koostua esimerkiksi päihde- ja mielenterveyskuntoutujien tuetusta asumisesta, nuorten ammatillisesta kuntoutuksesta (NUOTTI-valmennus) tai työstä erilaisissa kehittämishankkeissa.

Odotamme hakijoilta työhön soveltuvaa tutkintoa, kuten sosiaali- tai terveysalan perus- tai korkeakoulututkintoa sekä kokemusta ohjaustehtävistä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää halua työskennellä itsenäisesti, hyviä viestintätaitoja sekä halua kehittää erilaisia työmuotoja. Arvostamme avoimuutta, luovuutta ja kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa.

Työsuhteen ehdoissa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n voi laittaa sähköpostilla 6.12.2020 mennessä osoitteeseen rekrytointi@valo-valmennus.fi. Laitathan sähköpostiin otsikon ”OHJAAJA Varsinais-Suomi”.

Lisätietoja: kehittämispäällikkö Sandra Englund puh. 050 4419 211.

Tutustu toimintaamme:
www.valo-valmennus.fi
www.nuorisotakuutalo.fi

Valo-Valmennusyhdistys ja Live Palvelut hakevat

Kahta ohjaajaa Turkuun

Toimintamme laajentuessa ja yhteistyön vahvistuessa haemme uusia ohjaajia joukkoomme. Ohjaajien tehtävänä on ohjata asiakkaita yhdistyksen palveluissa ja hankkeissa. Asiakkaat ovat koulutuksen ja työn ulkopuolella olevia nuoria ja aikuisia, jotka osallistuvat palveluihin, joiden tavoitteena on vahvistaa heidän työ- ja toimintakykyään sekä lisätä osaamista jokaisen yksilöllisten tavoitteiden mukaan. Tuotamme yhdessä Turussa muun muassa Kelan työllistymistä edistävää ammatillista kuntoutusta.

Ohjaajien tehtäviin kuuluu:
– toiminnan suunnittelu ja toteutus
– asiakkaiden valmennus sekä asiakastietojen kirjaaminen
– työhön kiinteästi liittyvä verkostotyö

Tehtävänkuvia tarkennetaan valittavien henkilöiden osaamisen mukaan.

Hakijalta edellytämme vähintään 10 kuukauden kokemusta ammatillisesta kuntoutuksesta, työhönvalmennuksesta, työhönkuntoutuksesta tai työelämään ohjaamiseen liittyvästä työstä. Toisella ohjaajalla koulutusvaatimuksena on vähintään ammatillinen perustutkinto, toisella tulee olla jokin seuraavista tutkinnoista: työfysioterapeutti, toimintaterapeutti, sairaanhoitaja, psykologi, sosionomi (AMK), sosiaalityöntekijä, kuntoutuksen ohjaaja (AMK) tai yhteiskuntatieteiden maisteri (pääaineena kuntoutustiede).

Työsuhteet alkavat 4.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

Työsuhteen ehdoissa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n tehtävään voi laittaa sähköpostilla 1.12.2020 klo 14 mennessä osoitteeseen rekrytointi@valo-valmennus.fi. Laitathan sähköpostiin otsikon ”Ohjaaja Turku”. Huom! Haastattelut järjestetään pe 4.12.2020.

Lisätietoja: johtaja Kimmo Kumlander puh. 050 529 9675 joko 23.11. klo 8-10 tai 26.11. klo 8-10.

Valo-Valmennusyhdistys on valtakunnallinen yleishyödyllinen yhdistys, joka työskentelee osaamisen, työllisyyden, hyvinvoinnin ja osallisuuden edistämiseksi.

Live Palvelut on valmennus- ja asiantuntijatalo, jonka toiminta on keskittynyt erityistä tukea tarvitsevien työllistymiseen, työssä jaksamiseen ja takaisin työelämään palaamiseen.

Tutustu toimintaamme:
www.valo-valmennus.fi
www.livepalvelut.fi