Avoimet työpaikat

Haluatko olla rakentamassa ihmisille hyvinvointia, työllisyyttä ja osallisuutta arvopohjaisessa järjestössä, joka työskentelee kaikkein heikoimmassa asemassa olevien ihmisten tukena?

Valo-Valmennusyhdistys hakee Raisioon

IT- ALAN OHJAAJAA

Ohjaajan tehtävänä on ohjata asiakkaita yhdistyksen työpajapalveluissa ja toimia yhdistyksen valtakunnallisen IT-tiimin jäsenenä. Asiakkaat ovat pääosin koulutuksen ja työn ulkopuolella olevia nuoria ja aikuisia, jotka osallistuvat palveluihin, joiden tavoitteena on vahvistaa heidän työ- ja toimintakykyään sekä lisätä osallisuutta ja osaamista yksilöllisten tavoitteiden mukaan.

Tehtävään kuuluu:
– pajatoiminnan päivittäisen toiminnan suunnittelu ja toteutus
– yhteydenpito verkostoihin sekä asiakastietojen kirjaaminen
– yhdistyksen ICT-asioiden hoitaminen ja kehittäminen yhdessä tiimin kanssa

Hakijalta odotamme tehtävään soveltuvaa osaamista ja koulutusta. Haemme henkilöä, jolla on monipuolista IT-osaamista sekä halua ja kykyä ohjata palveluihin osallistuvia alan tehtäviin ja itse oppia uutta koko ajan.
Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä tiimityöskentelytaitoja, halua kehittää toimintaa ja toimintaympäristöä jatkuvassa sekä eteenpäin katsovaa työotetta. Eduksi katsotaan aiempi kokemus ohjaustehtävistä. Arvostamme valittavassa henkilössä avoimuutta, luovuutta ja kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa.

Vapaamuotoinen hakemus ja CV toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@valo-valmennus.fi. Laitathan sähköpostiin otsikoksi ”IT-alan ohjaaja ”. Hakemuksia otetaan vastaan 17.3.21 asti, työtehtävä täytetään sopivan hakijan löydyttyä.
Tiedusteluihin vastaa Sandra Englund p. ‪050 4419211‬, sandra.englund@valo-valmennus.fi

Valo-Valmennusyhdistys hakee Kuopioon

ohjaajaa

Valo-Valmennusyhdistys ja Live Palvelut ovat perustaneet Kuopioon uuden toimipisteen. Etsimme oma-aloitteista ja itsenäistä ohjaajaa rakentamaan uutta yksikköä ja uusia palveluja yhdessä työparin kanssa. Yksikön asiakkaat ovat koulutuksen ja työn ulkopuolella olevia nuoria ja aikuisia, jotka osallistuvat palveluihin, joiden tavoitteena on vahvistaa heidän työ- ja toimintakykyään sekä lisätä osaamista jokaisen yksilöllisten tavoitteiden mukaan. Kuopion yksikössä tullaan alkuvaiheessa toteuttamaan erityisesti Kelan työllistymistä edistävää ammatillista kuntoutusta sekä kuntouttavaa työtoimintaa.

Ohjaajan tehtäviin kuuluu:

  • toiminnan suunnittelu ja toteutus
  • asiakkaiden valmennus sekä asiakastietojen kirjaaminen
  • verkostotyö
  • osallistuminen Kuopion yksikön ja palvelujen rakentamiseen ja sen kehittämiseen

Tehtävänkuva tarkennetaan valittavan henkilön osaamisen mukaan.

Hakijalta edellytämme sosionomin (AMK tai YAMK) tutkintoa sekä vähintään kahden vuoden kokemusta sosiaalialalla, joista vähintään 10 kuukautta ammatillisesta kuntoutuksesta, työhönvalmennuksesta, työhönkuntoutuksesta tai työelämään ohjaamiseen liittyvästä työstä.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja jatkuu 31.12.2022 saakka.

Työsuhteen ehdoissa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n tehtävään voi laittaa sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@valo-valmennus.fi. Laitathan sähköpostiin otsikon ”Ohjaaja Kuopio”. Paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja: Virva Jääskeläinen puh. 040 630 9019

Valo-Valmennusyhdistys on valtakunnallinen yleishyödyllinen yhdistys, joka työskentelee osaamisen, työllisyyden, hyvinvoinnin ja osallisuuden edistämiseksi.

Live Palvelut on valmennus- ja asiantuntijatalo, jonka toiminta on keskittynyt erityistä tukea tarvitsevien työllistymiseen, työssä jaksamiseen ja takaisin työelämään palaamiseen.

Tutustu toimintaamme:
www.valo-valmennus.fi
www.livepalvelut.fi