Avoimet työpaikat

Valo-Valmennusyhdistys hakee Valovoima-hankkeeseen

VALMENTAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen

Valovoima-hanke tarjoaa heikossa työmarkkina-asemassa oleville henkilöille mahdollisuuden suorittaa ammatillisen tutkinnon osia valo-valmennusmallia hyödyntäen aidoissa työympäristöissä. Hankkeen päätoteuttajana toimii Valo-Valmennusyhdistys ry ja osatoteuttajana Raision kaupunki. Hankkeen toiminta-alueena on Varsinais-Suomi ja sitä rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto.

Valmentaja
• organisoi ja kehittää valmennusta, jonka tavoitteena on ammatillisen tutkinnon osan suorittaminen kuntouttavan työtoiminnan, työkokeilun tai palkkatuetun työn aikana
• kokeilee ja ottaa käyttöön digitaalisia välineitä osaamisen kerryttämisessä ja näyttöjen tallentamisessa sekä tuottaa näistä ohjeistukset
• tekee aktiivista yritysyhteistyötä
• toteuttaa muita hankesuunnitelmassa kuvattuja tehtäviä.

Hakijalta edellytämme soveltuvaa korkeakoulutusta. Ammatillisen koulutuksen tuntemus, kokemus yritysyhteistyöstä ja työskentely heikossa työmarkkina-asemassa olevien rinnalla katsotaan eduksi. Tehtävässä onnistuminen edellyttää reipasta asennetta, itsenäisiä organisointitaitoja sekä hyviä viestintä- ja dokumentointitaitoja.

Työsuhde alkaa elokuussa tai sopimuksen mukaisesti ja jatkuu 31.12.2020 saakka. Työsuhteen ehdoissa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n tehtävään voi laittaa sähköpostilla 30.06.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@valo-valmennus.fi. Laitathan sähköpostiin otsikon ”Valo-valmentaja Turku”. Haastattelut viikolla 27.

Lisätietoja: projektipäällikkö Kirsi Kojonkoski p. 050 504 4499 tai kehittämispäällikkö Sandra Englund 050 441 9211

Valo-Valmennusyhdistys on valtakunnallinen yleishyödyllinen yhdistys, joka työskentelee osaamisen, työllisyyden, hyvinvoinnin ja osallisuuden edistämiseksi. Yhdistyksellä on n. 40 työntekijää kuudessa eri kaupungissa.

Tutustu toimintaamme:
www.valo-valmennus.fi
www.nuorisotakuutalo.fi

VALMENTAJA ESR-hankkeeseen

(esim. Sosionomi AMK), määräaikainen 8/2022 asti

UPPO-hankkeessa (Ulkopuolelta polkuja osaamiseen) toteutetaan uudenlaisia ratkaisuja nuorten ja aikuisten osallisuuden lisäämiseksi Satakunnan alueella. Hankkeen tavoitteena on kehittää uudenlaista yhteistyötä ja toimintatapoja koulutuksen ja työn ulkopuolella olevien ja kasautuneiden haasteiden kanssa kamppailevien osallisuuden lisäämiseksi, koulutukseen osallistumisen kynnyksen madaltamiseksi ja kuntoutustarpeen kartoittamiseksi. Hanketta toteutetaan yhteistyössä Valo-Valmennusyhdistyksen ja Rauman Seudun Katulähetyksen kanssa.

Haemme kolmivuotiseen (9/2019-8/2022) hankkeeseen valmentajaa, joka on valmis työskentelemään tavoitteellisesti haastavan kohderyhmän parissa. Työ edellyttää liikkumista Satakunnan alueella (B-ajokortti). Valmentaja työskentelee osana projektitiimiä. Valmentajan tehtävä on vastata oman alueen asiakkaiden ohjautuvuudesta hankkeen piiriin, yksilö- ja ryhmämuotoisen toiminnan kehittäminen ja pilotointi, arviointitiedon kerääminen ja arviointiin osallistuminen, verkostotyö ja hankeviestintä.

Edellytämme hakijalta:

  • soveltuvaa, vähintään AMK-tasoista koulutusta (esim. sosionomi AMK, ammatillinen opettaja tmv.)
  • erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
  • organisointikykyä ja oma-aloitteisuutta
  • toisen asteen näyttötutkintojärjestelmän tuntemusta

Eduksi katsotaan:

  • kokemus kehittämistyöstä
  • olemassa olevat verkostot (TE-toimisto, sosiaalitoimi, WinNova/Sataedu, työpajat jne.)

Hakemukset ja ansioluettelo kaikkiin tehtäviin osoitetaan Porin Sininauha ry:n hallitukselle ja toimitetaan 6.8.2019 mennessä sähköpostitse osoitteella j.huhtala@porinsininauha.fi. Merkitse hakemukseen selkeästi tehtävä jota haet.

Lisätietoja tehtävistä antaa toiminnanjohtaja Johanna Huhtala puhelimitse (040-720 5825) seuraavina aikoina: to 27.6. klo 8-14, pe 28.6. klo 8-14, to 18.7. klo 8-16, sekä pe 2.8. klo 8-16.

Valmentaja ESR-hankkeeseen 

Hankkeessa toteutetaan uudenlaisia ratkaisuja nuorten ja aikuisten osallisuuden lisäämiseksi Satakunnan alueella. Hankkeen tavoitteena on kehittää uudenlaista yhteistyötä ja toimintatapoja koulutuksen ja työn ulkopuolella olevien ja kasautuneiden haasteiden kanssa kamppailevien osallisuuden lisäämiseksi, koulutukseen osallistumisen kynnyksen madaltamiseksi ja kuntoutustarpeen kartoittamiseksi. Hanketta toteutetaan yhteistyössä Valo-Valmennusyhdistyksen ja Porin Sininauhan kanssa.

Haemme ohjaajaa, joka on valmis työskentelemään tavoitteellisesti haastavan kohderyhmän parissa. Työ edellyttää liikkumista Satakunnan alueella. Ohjaaja työskentelee osana projektitiimiä ja valittavalta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Aikaisempi kokemus kehittämistyöstä katsotaan eduksi. Arvostamme sitoutumista yhdistyksen arvoihin, keskiössä on palvelulupauksen toteuttaminen siitä, että jokainen ihminen kohdataan ja ohjataan oikean tuen piiriin.
Valmentajan tehtävänä on:

– vastata oman alueen asiakkaiden ohjautuvuudesta hankkeen piiriin
– yksilöllisen tuen pilotointien toteutus ja kehittäminen
– yksilö- ja ryhmämuotoisen toiminnan kehittäminen ja pilotointi
– arviointitiedon kerääminen ja casekuvausten tekeminen
– arviointiin osallistuminen
– verkostotyön tekeminen
– hankeviestintä

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, jonka ajankohta ilmoitetaan haastatteluun kutsuttaville myöhemmin.

Työt alkavat syksyllä 2019
Hakuaika 18.6.2019-12.8.2019
Palkka noin 2400€/kk

Lisätiedustelut:
sähköpostitse janne.rantala@rskl.fi

Hakemukset:

janne.rantala@rskl.fi
tai
Rauman Seudun Katulähetys ry
Lyseokatu 7, 26100 Rauma