Valo-Valmennusyhdistys hakee Turkuun kesätöihin etsivää nuorisotyöntekijää

Työtehtävän kuvaus

Haemme osaavaan joukkoomme ohjaaja, joka toimii etsivänä nuorisotyöntekijänä.

Etsivä nuorisotyö tarjoaa tukea ja ohjausta 16–29-vuotiaille nuorille. Etsivä nuorisotyö on joustavaa, nuorten tarpeista ja toiveista lähtevää palvelua. Toiminta perustuu nuorten vapaaehtoisuuteen, ja auttaa heitä mm. itsenäistymiseen, elämänhallintaan ja koulutukseen tai työelämään pääsyyn liittyvissä asioissa. Nuoria tuetaan oman elämänsä rakentamisessa mielekkääksi ja täysipainoiseksi.

Etsivään nuorisotyöhön kuuluu yksilöohjauksen lisäksi jalkautuminen nuorten ympäristöihin sekä moniammatillinen verkostotyö. Nuorten ja nuorisoryhmien tukemisen lisäksi etsivällä työllä pyritään vaikuttamaan yhteiskunnan rakenteisiin tekemällä palveluvajeita näkyväksi.

 

Työympäristön kuvaus

Ohjaajan työt sijoittuvat pääosin Valo-Valmennusyhdistyksen Turun toimipisteisiin.

 

Hakijalta edellytämme:

  • yhteisöpedagogin tutkintoa tai muuta soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
  • sitoutumista Valo-Valmennusyhdistyksen arvoihin
  • aitoa halua työskennellä kohderyhmän parissa
  • aloitekykyisyyttä ja kehittävää työotetta

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote.

 

Eduksi katsomme

  • Arvostamme kokemusta työskentelystä haavoittuvassa asemassa olevien asiakkaiden kanssa.
  • Eduksi katsomme ajokortin, mutta se ei ole välttämätöntä.

Työsuhde on määräaikainen, ja työsuhteessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaisesti ja jatkuu 31.8.2024 saakka. Työt voivat sijoittua yhdistyksen toimipisteisiin eri puolilla Varsinais-Suomea.

 

Vapaamuotoinen hakemus ja CV lähetetään osoitteeseen rekrytointi@valo-valmennus.fi, otsikoksi ”Etsivä nuorisotyöntekijä, Turku”. Haku päättyy (12.5.2024), työ alkaa sopimuksen mukaisesti. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava ohjaaja Jody Ray puh. 040 6748 695: soittoaika 2.5. klo 14 – 16 ja 6.5. klo 14 – 16.

 

Valo-Valmennusyhdistys on valtakunnallinen yleishyödyllinen yhdistys, joka työskentelee osaamisen, työllisyyden, hyvinvoinnin ja osallisuuden edistämiseksi. Tarjoamme sinulle kattavat työterveyshuollon palvelut sekä mahdollisuuden edistää yhteisöllisesti työhyvinvointia. Käytössämme on myös säännöllinen työnohjaus. Käytäntöihimme kuuluvat työajan joustot ja etätyömahdollisuus sekä mahdollisuus itse rakentaa työpäivien sisältöä. Meillä pääset kehittymään niin omissa kuin verkostojenkin järjestämissä koulutuksissa. Tuemme myös omaehtoista, työtä tukevaa opiskelua kuudella palkallisella työpäivällä vuodessa. Meillä on hyvät etenemisen ja kehittymisen mahdollisuudet, ja meillä suhtaudutaan myönteisesti kehittämiseen ja ideointiin. Kansainvälisyys on osa Valo-Valmennusyhdistyksen toimintaa, ja se mahdollistaa liikkuvuusmatkoja, verkostoitumista ja osaamisen kehittämistä. Saat työhön työyhteisön ja esihenkilön tarjoaman tuen. 

 

Tutustu organisaatiomme ja toimintaamme: www.valo-valmennus.fi