Etsivä nuorisotyö

Helsingin Nuorisotakuutalon etsivä nuorisotyö tarjoaa tukea ja ohjausta 16–29-vuotiaille nuorille. Etsivä nuorisotyö on joustavaa, nuorten tarpeista ja toiveista lähtevää palvelua. Toiminta perustuu nuorten vapaaehtoisuuteen, ja auttaa heitä mm. itsenäistymiseen, elämänhallintaan ja koulutukseen tai työelämään pääsyyn liittyvissä asioissa. Nuoria tuetaan oman elämänsä rakentamisessa mielekkääksi ja täysipainoiseksi.

Etsivän nuorisotyöntekijän tavoittaminen on helppoa ja tapaamisen järjestyminen nopeaa. Etsivä kulkee nuoren rinnalla tarvittavan ajan, mahdollistaen ja monipuolistaen nuoren onnistumisen kokemuksia yksilölliset tarpeet huomioiden. Hän on nuorelle turvallinen, hyväksyvä ja kunnioittava aikuiskontakti.
Etsivään nuorisotyöhön kuuluu yksilöohjauksen lisäksi jalkautuminen nuorten ympäristöihin sekä moniammatillinen verkostotyö. Nuorten ja nuorisoryhmien tukemisen lisäksi etsivällä työllä pyritään vaikuttamaan yhteiskunnan rakenteisiin tekemällä palveluvajeita näkyväksi.

Nuorisotakuutalon etsivät nuorisotyöntekijät osallistuvat työnsä kehittämiseen yhdessä pääkaupunkiseudun muiden toimijoiden kanssa. Helsingin Nuorisotakuutalon etsivä nuorisotyö on Helsingin kaupungin tilaamaa palvelua, jota Valo-Valmennusyhdistys tuottaa yhdessä Live Palveluiden kanssa.

Työntekijät, Isran, Jasminellan ja Tomin tavoittaa soittamalla, WhatsAppilla tai vaikka tulemalla käymään Nuorisotakuutalolla, joka sijaitsee Myllypuron ostarilla. Nuoren lisäksi yhteyttä etsivään työhön voi ottaa nuoren lähipiiri tai muu verkosto.

Ota yhteyttä!

Isra p. 050 569 6383, isra.hamdon@valo-valmennus.fi
Jasminella p. 040 4864 837, jasminella.kangas@valo-valmennus.fi
Tom p. 040 661 5536, tom.karhu@inlive.fi

Löydät meidät Helsingin Nuorisotakuutalolta, Myllypuron ostarilta
(Kivensilmänkuja 1, 00920 Helsinki).