Yksilövalmennus

Kenelle palvelu on?

Haluatko selkeyttää tulevaisuuden suunnitelmiasi ja kaipaatko yksilöllistä tukea niiden saavuttamiseksi?

Yksilövalmennus auttaa sinua kartoittamaan omia valmiuksia ja vahvuuksia sekä selkeyttämään omaa polkuasi työelämään tai opintoihin.

Yksilövalmennus on tarkoitettu kuopiolaisille työllisyyspalveluiden asiakkaille, jotka ovat jossakin työllistymistä edistävässä palvelussa ja tarvitsevat yksilövalmennuksen sisältämää lisätukea tavoitteensa saavuttamiseen.

Palvelun sisältö

Yksilövalmennuksessa saat ratkaisukeskeistä tukea ja apua elämäntilanteesi ja tulevaisuuden tavoitteidesi jäsentämiseen. Saat itsellesi henkilökohtaisen valmentajan, jonka tukemana suunnittelette konkreettisia askeleita ja toimenpideitä tavoitteidesi saavuttamiseksi. Lisäksi saat apua ja tukea työnhakuvalmiuksien sekä vuorovaikutus- ja sosiaalisten taitojen vahvistamiseen sekä muiden työelämätaitojen ja osaamisen kehittämiseen.

Saat palvelusta tarvitsemasi avun arjenhallintaan, työelämävalmiuksiin ja/tai työkykyyn liittyen. Valmennusta toteuttavat ammattilaiset, jotka tukevat, ohjaavat ja valmentavat sinua työllistymistä edistävän palvelusi aikana kohti tavoitteitasi.

Palvelun kesto:

Yksilövalmennus kestää 1-3 kuukautta (max 6 kk), jonka aikana tapaat omaa valmentajaasi 1-3 tuntia kuukaudessa tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaan. Valmennus toteutetaan toiveidesi mukaan joko lähi- tai etätoteutuksena.

Lisätietoja

Paula Ettanen

Työhönvalmentaja, TEAK (Live-säätiö)
Itkonniemenkatu 9, 70500 Kuopio