Digitarjotin on julkaistu!

Tervetuloa tutustumaan Silta- ja Valo-Valmennusyhdistysten hanketyössä kehittämiin malleihin ja materiaaleihin Digitarjottimelle!

Digitarjotin kehitettiin tarpeesta luoda yhteinen alusta monipuolisille materiaaleille.

– Idea Digitarjottimeen syntyi Silta- ja Valo-Valmennusyhdistysten REACT-EU-rahoituksella toteutettujen digitaitoja vahvistavien hankkeiden yhteiskehittämisen ja havaittujen tarpeiden pohjalta. Digihankkeissa työskenneltiin samojen aihealueiden äärellä, joten halusimme vahvistaa yhteistyötä. Kehitimme DigiSilta (ESR) -hankkeessa paikan, jonne organisaatioiden materiaalit ja menetelmät voidaan koota yhteen. Digitarjottimelle kootaan jatkossakin kaikki yhdistysten kehittämistyön tuloksena syntyvät materiaalit ja menetelmät, joita alan ammattilaiset voivat hyödyntää omassa työssään. Digitarjottimen hakutoiminnot helpottavat jokaisen tarpeita vastaavan materiaalin löytämistä, Mira Roine Silta-Valmennusyhdistyksen hankejohtaja kertoo.

Verkkosivu kokoaa materiaalit yhteen paikkaan, josta ne on helppo löytää. Materiaalit ovat kaikkien saatavilla ja niitä saa käyttää vapaasti. Näin opit ja mallit saavat mahdollisimman laajan yleisön ja jäävät elämään.

Tule tutustumaan täältä: www.digitarjotin.fi

Digitarjotin on Silta- ja Valo-Valmennusyhdistysten yhteinen sivusto, jota on kehitetty osana DigiSilta-hanketta. Sivustolta löytyvät materiaalit, työkalut ja toimintamallit on kehitetty julkiseen ja vapaaseen käyttöön yhteistyössä kumppaniemme kanssa. ‍

DigiSilta-hanke on Euroopan sosiaalirahaston rahoittama ja toteutetaan aikavälillä 1.9.2021-31.12. 2023. REACT-EU-hankkeet rahoitetaan osana Euroopan Unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.