EPALEn Oppijan matkassa -podcast: Valo-Valmennusyhdistyksen liikkuvuusmatka Ateenaan ‎

Valo-Valmennusyhdistys toimii kokonaisvaltaisesti ihmisten tukena haastavissa elämäntilanteissa. Tavoitteena on edistää työllisyyttä ja hyvinvointia sekä vahvistaa osallisuutta. Yksi keino tavoitteiden edistämiseen on kansainvälinen toiminta.

Erasmus+ -akkreditoituna organisaationa Valo-Valmennusyhdistyksellä on laajat mahdollisuudet toteuttaa kansainvälistä toimintaa. Sekä henkilöstön että oppijoiden Erasmus+ -liikkuvuusmatkat Eurooppaan ovat avartaneet osallistujien näkemyksiä, tarjonneet vertaistukea ja vahvistaneet monenlaisia taitoja kuten ryhmässä toimimisen taitoja sekä kieli- ja viestintäosaamista.

Tässä podcastjaksossa pääset kuulemaan Ateenaan suuntautuneesta liikkuvuusmatkasta, joka toteutui kesällä 2023. Matkalla mukana oli seitsemän kokemusasiantuntijaa muun muassa päihde-, rikos- ja mielenterveysalalta sekä kaksi Valo-Valmennusyhdistyksen työntekijää. Matkan aikana ryhmä tutustui esimerkiksi paikalliseen rikosseuraamusjärjestelmään, järjestötyöhön ja vankilateatteriin sekä vaihtoi vertaiskokemuksia.

Kuuntele EPALEn Oppijan matkassa -podcastjaksosta, mitä kaikkea unohtumaton ja osalle osallistujista elämänsuuntaa muuttanut matka piti sisällään. Jaksossa ääneen pääsevät Valo-Valmennusyhdistyksen työntekijät Jaana Härkönen ja Tuula Tick sekä kokemusasiantuntijat Rony ja Iina.

Löydät jakson sekä SoundCloudista että Spotifyista.

Voit tutustua Ateenan matkan antiin myös Jaana Härkösen ja Tuula Tickin blogikirjoituksesta.

Uutinen on julkaistu alunperin EPALEn verkkosivuilla.