Hansan Nuki

Hansan nuorisotila ”Nuki” on avannut jälleen ovensa Turun nuorisolle 16.1. alkaen. Tilan toiminnasta vastaa uutena toimijana Valo-valmennysyhdistys ry ja tällä hetkellä ohjaajat Jani, Asta, Katre ja Annika. (Tiedustelut numerosta 040-835 0811 tilan aukioloaikoina tai asta.sagot@valo-valmennus.fi

 

Hansan ostosteskus ja Nuki ovat nuorten suosittuja kohtaamispaikkoja. Nuorisotilan toimintaan osallistuu keskimäärin lähemmäs sata nuorta päivittäin. Ostoskeskuksen henkilökunta on suhtautunut nuortentilaan myönteisesti, koskasen kautta nuorilla on oma tila missä he saavat vapaasti oleskella. Tilassa nuoret voivat tavata kavereita, pelata biljardia, pingistä sekä lauta- ja videopelejä. 

 

Nukiin löytää parhaiten Kristiinankadun ja Eerikin kadun kulmasta. Nukin oviaukko sijaitsee Ruohonjuuri- ja Vallila-liikkeiden välissä. Tila sijaitsee Hansan kellarikerroksessa, jonne kulku rappusilla tai tarvittaessa hissillä. 

 

Kaikki 13-18-vuotiaat nuoret ovat tervetulleita Nukiin arkipäivisin klo 14-20. Nukissa otetaan käyttöön nuorisokortti helmikuun alussa. Sitä varten nuoret saavat Nukilta lomakkeen täytettäväksi yhdessä huoltajan kanssa. Täytettyä lomaketta vastaan nuoret saavat Nukilta ilmaiseksi oman nuorisokortin, jota näyttämällä Turun kaupungin nuortentilat ovat heidän käytössään. 

 

Keväällä 2020 on tarkoitus suunnitella Nukille uutta sisustusta ja hauskaa ohjelmaa yhdessä nuorten kanssa.