#kesäduuniOPnpiikkiin Valo-Valmennusyhdistyksessä Tampereella

Olen nuori Tampereelta ja olen juuri sen ikäinen, että saan alkaa hakeutua kesätöihin ja kohti muuta työelämää.
Kuulin OP :n kesätyökampanjasta ja rupesin selaamaan mahdollisia vaihtoehtoja.

Kirjoitin työhakemuksen Valo-Valmennusyhdistykseen ja lopulta sain kesätyöpaikan. Olen nyt ensimmäisen kesätyöviikkoni lopussa, valitettavasti olen ollut töissä yksin sillä toinen valittu kesätyöläinen on sairaana. Yksinolostani huolimatta työtehtävät ovat olleet sopivia ja mieluisia. Minun on ollut kivaa tulla paikalle aamuisin, sillä koen, että mielipiteitäni kuunnellaan ja huomioidaan. Esimerkiksi kun kerroin pitäväni valokuvauksesta sain tehdä valokuvaukseen liittyviä töitä.

Muita töitä mitä olen päässyt tekemän on ollut erilaisten pajojen toimintaan osallistumista, niiden seuraamista sekä valokuvaamista. Olin mukana, kun kiersimme eri pajoja ympäri ja sain esittäytyä. Erilaisia pajoja missä kävimme olivat Startti, Taidepaja, Sanapaja, Mediapaja sekä Yhteisöpaja. Pajoja missä pääsin seuraamaan toimintaa koko päivän ajan olivat edellä mainitut Startti ja Taidepaja. Tehtäväni pajoilla olivat erilaisia, mutta kuitenkin mieluisia. Starttipajalla pääsin ryhmän mukana heittelemään frisbeetä, sekä valokuvaamaan ryhmän toimintaa. Taidepajalla puolestaan pääsin valokuvaamaan pajalla tehtyjä taideteoksia, sekä editoimaan valokuvia mitä olin ottanut.

Näiden kahden päivän väliin mahtui kuitenkin hieman rennompi päivä, kun olin mukana ostamassa ja viemässä tuulettimia eri pajoille, kamalasta helteestä johtuen ymmärrän täysin miksi tuulettimia oli vietävä moneen paikkaan, vaikka istuin hyvin pitkälti paikallani oli työpäivä silti hyvin mukava sillä sain vaihtaa kuulumisiani monen uuden ihmisen kanssa.

Olen viihtynyt töissäni hyvin, pidän ympäristöstä missä olen ja siitä miten minulla tulee hyvin kuunneltu olo esimerkiksi, jos minulle tulee jotain ehdotuksia tai ideoita. Minua kohtaan ollaan hyvin joustavia ja ymmärtäväisiä. Sain jo ensimmäisenä päivänä hyvän vastaanoton.

Pidän kesätyöpaikastani paljon.