Matalan kynnyksen kohtaamispaikka aloittanut vahvasti Huittisissa

Matalan kynnyksen kohtaamispaikka on löytänyt Huittisissa paikkansa kohderyhmän keskuudessa. Kohtaamispaikka tarjoaa mielekästä tekemistä, sosiaalisia kontakteja sekä tukea palvelujen saamiseksi.  Juhannuksena avattu kohtaamispaikka on jo useamman kävijän vakiopaikka vapaa-ajanviettoon. Yhteistyö eri toimijoiden kanssa on tuottanut hyvää tulosta jo näin lyhyessä ajassa, joten innolla odotamme mitä tulevaisuus tuokaan tullessaan!

Kohtaamispaikassa on kävijöiden toivomuksesta leivottu paljon, opeteltu uusia taitoja kuten pullapitkon teko, opeteltu erilaisia pelejä, hoidettu tietokoneella eri etuuksien hakemiset, naurettu ja jaettu elämänkokemuksia. Fyysisestä hyvinvoinnista olemme pitäneet huolta säännöllisillä ja suosituilla venyttely/ keppijumppa tuokioilla.

”Minut on hyvin otettu täällä vastaan, mistä olen todella kiitollinen” Näin eräs vakiokävijämme kommentoi, kun kysyimme palautetta kohtaamispaikasta. Meille jokainen kävijä on arvokkaan kohtaamisen arvoinen. Kävijät ovat myös keskeisessä asemassa kun kohtaamispaikan toimintaa suunnitellaan ja toteutetaan.

Kohtaamispaikka Huittinen on STEAn rahoittama hanke. Hankkeen tavoitteena on muun muassa vahvistaa kävijöiden itsetuntemusta ja itseluottamuksen kehittymistä, tukea sosiaalista vahvistumista sekä vähentää vähentää addiktioiden haittoja. Hanke toteutetaan 7.6.2021 – 31.5.2024.