Valon ja Live Palvelujen toimipiste avautui Kuopiossa

Kuopion yksikön ohjaajat Paula Ettanen ja Elisa Pentikäinen ovat valmiina toivottamaan asiakkaat tervetulleiksi Asemakadulle.

 

Valo-Valmennusyhdistys ja Live Palvelut ovat avanneet yhteisen toimipisteen Kuopiossa Asemakadulla. Ensimmäinen palvelumuoto on työllistymistä edistävä ammatillinen kuntoutus, jota organisaatiot tuottavat Kelalle. Kuntoutuksessa asiakas saa henkilökohtaisen työhönvalmentajan, joka tukee sopivan työtehtävän, ammatti- tai opiskelualan valinnassa.

Olemme iloisia voidessamme aloittaa kokonaisvaltaisen palvelukonseptin rakentamisen ihmisille myös Kuopiossa yhteistyössä Live Palveluiden kanssa. Haavoittuvassa asemassa olevien tilanne on korona-aikana edelleen hankaloitunut, joten laadukkaita palveluita tarvitaan jopa aiempaa enemmän, toteaa Valo-Valmennusyhdistyksen toimitusjohtaja Kimmo Kumlander

Myöhemmin käynnistellään Kuopiossa myös kuntouttavan työtoiminnan eri palveluita, joita organisaatiot tarjoavat tällä hetkellä jo yli kymmenellä paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Live Palveluiden kehitysjohtaja Miika Keijonen korostaa asiakaslähtöisyyttä: ”Täältä töihin” –strategian mukaisesti teemme työtä sen hyväksi, että mahdollisimman moni pystyy toimimaan yhteiskunnan täysipainoisena jäsenenä. Asiakkaan aito kohtaaminen ja kuunteleminen sekä toiveiden kunnioittaminen on kaiken tekemisemme keskiössä.

Valo-Valmennusyhdistys ja Live Palvelut tuottavat yhteistyössä palveluja myös Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa.